Fiffigt med Storytel!

5 maj, 2015

Jag är generellt dålig på att läsa böcker! Önskar så att jag vore bättre på det men jag tycker att det är lättare att lyssna på ljudbok, inte för att jag har problem med att läsa utan för att mobilen och hörlurarna alltid finns med mig!
Därför tänkte jag tipsa om Storytel där du får obegränsat med ljud- och e-böcker direkt i mobilen! Du kan ladda ner böcker offline å du behöver inte ha internetuppkoppling! Bra på flyget t.ex.
Just nu lyssnar jag på ”Kvinnan som stal mitt liv” med Marian Keyes. Jag har boken också men blir ju aldrig klar med att börja läsa den så nu lyssnar jag istället 😉
Två andra böcker som ligger i ”bokhyllan” som jag tänkte läsa är: ”Avdelning 73” och ”Alla kan se dig” och sen är jag ju svar för Harlequin haha 😉
Lyssnar ni på ljudböcker? Var/När i såfall? 
Om du inte redan har Storytel så tycker jag du ska testa!
Via denna länken kan du prova Storytel helt gratis i 30 dagar.
Erbjudandet gäller t.o.m 31 augusti! 


012A9773-1

Foto: Rebecca Pecci
Betalt samarbete med Storytel

21 kommentarer
0

Du kanske också gillar

21 kommentarer

Therése 8 maj, 2015 - 10:46

Om man gillar Harlequin dvs romance så måste jag rekommendera Simona Arnstedts böcker. Finns 4 st. En triologi och så en i en ny serie. Mycket bra svenska böcker – riktigt intressanta historier och mer kvalitet än harlequin 🙂
Läs (eller lyssna :))

Svara
Åse 8 maj, 2015 - 10:58

Tack!!

Svara
Annika 7 maj, 2015 - 19:40

Jag är också fast!! ?
Rekommenderar Ann Rosmans böcker! ?
Läs dem i ordning !

Svara
Åse 7 maj, 2015 - 21:24

Kul med så många tips!! Tack!!

Svara
Anna 6 maj, 2015 - 09:22

Jag har testat ett par gånger, men tyvärr fladdrar mina tankar iväg och jag tappar koncentrationen..så jag föredrar pappersformatet 🙂

Svara
Kicki 6 maj, 2015 - 07:53

Storytel är super för oss som älskar böcker men inte har tid att sitta och läsa! Jag lyssnar då jag sminkar och fixar mig på morgonen, om jag är ensam då jag lagar mat, tvättstugan, städar, mm mm just nu sagan om isfolket, som jag inte hade tid att läsa då jag var ung 🙂 är på bok 39. Jag gillar serier, att få läsa mycket av ngt som är bra. Lyssna även på Diana Gabaldon, finns bara en bok (3 delar) än så länge men det kommer väl mer.

Svara
Rita 5 maj, 2015 - 17:55

Intressant om Storytel ,jag har alltid läst massor av böcker, men de senaste åren har jag svårt att varva ned och läsa en bok. Jag börjar o börjar men kommer aldrig till slutet. Nu blev jag väldigt intresserad av ljudböcker,och då kan jag samtidigt ta en promenad också, två flugor i en smäll!!
Tack för din intressanta blogg/ Kram Rita

Svara
Petra Österberg 5 maj, 2015 - 17:04

Jag älskar att lyssna på böcker. Har haft Storytel i några år. Har som motto att om jag lyssnar på minst 2 böcker per månad så är det inte dyrare än att läsa vanliga böcker. Det blir oftast några fler än så. Jag är totalt insnöad på Sagan om isfolket. Är på bok 41 nu och undrar över hur jag ska klara mig utan dom 🙂 Jag lyssnar när jag tar mig till jobbet, tränar, städar, är ensam hemma. Min som som är 10 år har haft problem med att somna själv på kvällarna men med en ljudbok i örat så somnar han på några minuter 🙂

Svara
Charlott 5 maj, 2015 - 13:48

Har alltid älskat att läsa men satt ju mest… började med Storytel och bestämde mig för att bara lyssna i samband med rörelse. Har ju blivit ett antal mil. Maken skrattar när jag vandrar runt carporten i regnställ och inte vill gå in då just detta kapitel varit superspännande:) Har på vissa böcker sett att man både kan läsa och lyssna, perfekt på resa!
Tack för en härligt inspirerande blogg!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.