Festeri festera, vad jag mår braaaaa!

15 maj, 2009

Herrejisses, tack för alla rara kommentarer till nedan inlägg! :))

I går var jag ute och käkade och firade lillasyster som fyllde 28. Jag åt och drack enligt planerna så jag är nöjd! Var lite tung i huvudet i morse men väl värt det! Maken hade lämnat lite kebabtallrik i kylskåpet som jag gick på när jag kom hem, någon munfull av kött och sallad sedan kraschade jag 🙂
Vet ni, mina nya jeans är redan för stora! När jag köpte dem så satt de tajt (modellen är squin så det är en smal modell med låg midja) Nu måste jag ha skärp i annars hänger de i häcken och hasar ner på höften!
Jag har dessa ett tag till sedan satsar jag på ett par 29:or fast de kanske kommer sitta lite väl tajt, men inte lönt att köpa en mellanstorlek ju!

Ikväll blir det västerbottensbiffar i smarrig creme fraichesås och ugnsrostade grönsaker till.
I morgon ska jag och älsklingen ut och äta och sedan se Hipp Hipp – Najs!!!

Kram på er och trevlig helg!!

Print Friendly, PDF & Email

20 kommentarer
0

Du kanske också gillar

20 kommentarer

Ida.o 16 maj, 2009 - 13:40

Kul!!! Grattis 🙂

Svara
Trollis 16 maj, 2009 - 08:20

Det märks att du mår bra gumman!

Svara
Malin J 16 maj, 2009 - 04:08

Så härligt att bara rasa i vikt på detta goda sätt. I går kväll grillade vi och till det gjorde jag den gratinerae blomkålen som var på recept i Expressens GI tidning, jag tog mer grädde än i receptet och det blev supersmarrigt!!

Svara
Åse 16 maj, 2009 - 06:38

Åh den provade jag också! Tyckte också att det var lite grädde i receptet och tog också mer!!
KRAM på dig!!! Vad tycker B om maten?? Hur fungerar det för dig? Omställning från VV tänket??

Svara
Malin J 16 maj, 2009 - 15:44

B är jättenöjd och är nog den av oss som är striktast, jag fick ett återfall för ett tag sedan men sedan i måndags kör jag igen och har gått ner ca 3kg sedan dess!!!! B har också gått ner massor så nu börjar det synas på honom ordentligt, kul eftersom VV inte riktigt fungerat för honom.

Svara
Malin B 15 maj, 2009 - 22:38

Men vad du är duktig och vilken härlig känsla det måste vara. Går verkligen undan för dej!
Tack för att du delar med dej, man blir verkligen peppad!

Kramis och ha en trevlig helg!

Svara
Åse 16 maj, 2009 - 06:38

Trevlig helg Malin!!

Svara
Teres 15 maj, 2009 - 21:45

Du är så duktig Åse heja heja. Nu är det inte lång kvar du kommer gå i mål tills ni ska utomlands 😉 nice
Kram Teres

Svara
Mamma C 15 maj, 2009 - 21:34

STOOOOOOOOOOOOORT grattis duktiga du!!

Svara
Albiza 15 maj, 2009 - 20:22

Åhh vad du är duktig, riktigt kul att se hur du lyckas så bra =) själv får jag inte riktigt till det. kanske tåls att testa att ta bort kolhydrater i större utsträckning, jag e ju lite dålig på att få till det jag e ju sååå inne i Vikväktar tänket så jag ser bara i den banan =)

KRAMis

Svara
Åse 15 maj, 2009 - 20:26

Det tar ett tag att ändra tänket! Absolut! 🙂

Svara
jenco 15 maj, 2009 - 18:44

Så kul med lite galej!!

Jag kan knappt fatta att det går så himla smidigt med denna diet!!! Är så sugen på att testa den IGEN för typ hundrade gången… ;))
Kommer inte riktigt igång med vv nu! Går så himla mycket energi på jobbet och hemma så jag klarar mig knappt på mina points….

Ha en trevlig kväll/helg och har du lust och ork så får du gärna dela med dig av biffreceptet!

KRAAM

Svara
frea2 15 maj, 2009 - 18:13

Vill bara säga att du är super duktig! Vilken inspirationskälla :=)
Vad äter du till mellanmål? Hur ser en normal matdag ut för dig?

Ann

Svara
Åse 15 maj, 2009 - 20:21

Hej, några inlägg längre ner finns lite exempel.

Svara
Aika 15 maj, 2009 - 18:12

Vilket härligt lyxproblem, vi kan ju kolla nya i Malmö =) Nu ska gå jag inta första glaset, hörs img. Love jo POSS!

Svara
Carina i Tyskland 15 maj, 2009 - 18:02

Du är alldeles otrolig vännen!!!
Önskar er en underbar helg!
Kramar

Svara
Pernilla A 15 maj, 2009 - 17:19

Läste nedanstående inlägg och man kan ju bara säga wow!!!!
Och maten från stekhouse såg ju läcker ut. Jag och maken hade vår årliga Helsingborgstripp till Valborg och då åt vi på Harrys bar. Gjorde samma sak som du då och valde bort potatisgratäng som ersattes av grönsaker. Man tackar ju knappast nej till spröd sparris,vårlök och andra smaskiga grönsaker. Sen att jag svalde ner det med öl viskar vi tyst om hi hi.
Ha en supertrevlig kväll kram kram eller hipp hipp 😉

Svara
Jessica 15 maj, 2009 - 16:57

Alltid kul med systradate:))
Jag har inte ens hittat dom du köpte än:((
Vad kul att dom hänger redan..hahaha (positivt alltså)
Du är för duktig!!
KRAM

Svara
emho 15 maj, 2009 - 16:13

Va duktig du är. Jag har blivit så inspirerad att nu är jag med i GIviktkoll och har kört rivstarten sen i måndags. Gått ner 2,5 kg redan, man blir verkligen taggad att fortsätta. Jag gillar dina recept så idag blir det dom goda Fetaostbiffarna.

Trevlig helg!
Emma

Svara
Åse 15 maj, 2009 - 20:25

GRATTIS!!

Svara

Lämna en kommentar