Favoriträtten!

av Åse

Denna rätten har varit min favorit i snart 10 år och finns på bloggen i lite olika varianter.
Pasta med Parma och massa ostar =)
I går gjorde jag den med ädelost! MUMS om man gillar delost, gillar man inte så kan man bara ersätta med vilken ost man vill!
1 portion:
1 portion bönpasta eller den pasta eller substitut man vill ha! (Jag tog 50 g bönpasta)
1 handfull ruccola
50 g parmaskinka
20 g parmesanflingor
2 st strimlade soltorkade tomater
20 g ädelost
40 g fetaost
40 g vitlökssås *
* 40 g creme fraiche blandat med lite riven vitlök, salt och svartpeppar
Maträtten ger ca 600 kcal och 16 g kolhydrater för den som undrar 😉
012A6124
012A6129
DSC06172

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

6 kommentarer

REA Tips och GOD Fortsättning! - 56kilo - Wellness, LCHF och Livsstil 27 december, 2017 - 13:19

[…] Jag befinner mig fortfarande i min lilla julbubbla! Så skönt att bra får vara! Vi hade våra vänner Toni och Sandra från Sigtuna här i går eftermiddag, så mysigt! Vi drack Apple Martinis och så bjöd jag på min favoritpasta med parma och soltorkade tomater. Jag gör den numera oftast alltid med bönpasta eller LCHF tagliatelle (igår slog vi till på riktig färsk pasta dock). Ni hittar receptet HÄR, HÄR och HÄR […]

Svara
Emelie 22 oktober, 2015 - 15:16

Räknar du in bönpastan på 15 gramkolhydrater. Väljer jag exempelvis att bara bottna med ruccola eller vitkål så bör det väl bli något mindre, tänkte jag? 🙂

Svara
Åse 22 oktober, 2015 - 15:24

Bönpastan på 50 g (9 g kolhydrater med Risentas) är inkluderat i receptet och därmed i uträkningen 🙂

Svara
Lotta 13 oktober, 2015 - 13:40

Hej!
Ser jätte gott ut!!
Måste testas!
Bönpasta 50g är det när den är kokt?
Ha en bra dag
Kram!

Svara
Åse 13 oktober, 2015 - 16:24

Okokt =)

Svara
Cherie 13 oktober, 2015 - 10:58

Tack för tipset, det måste jag bara testa till helgen 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.