Esther Blum

24 augusti, 2009

Om ni läst nya Amelia eller Amelia Kropp & skönhet så har ni säkert läst mkt om ”fettdieterna” – intressant att allt fler inser födelarna med att inte vara fettskrämd, sedan hur mkt fett man äter är en smaksak. Jag anser inte att jag ätit LCHF ens när jag var som allra striktast, och en metod som jag tycker överensstämmer med min ”matstil” är den som Hollywood dietgurun Esther Blum förespråkar. Den tycker jag känns ”lagom” och är inte extrem åt något håll! Som jag tidigare sagt så vägrar jag gå från Fettskrämd till Kolhydratskrämd!!!

Är ni nyfikna på vad hon förespråkar så finns det ett uppslag i nya Amelia. Synd att hennes bok ”Eat, Drink, and Be Gorgeous” inte finns översatt till svenska än men tror nog ändå att jag ska beställa boken, den blir ju inte riktigt lika lättläst på engelska dock men det går ju =)

19 kommentarer
0

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Erika 27 augusti, 2009 - 11:30

Jag har följt din blogg länge nu, körde VV under våren och gick ner en hel del. Men har nästan alltid ont i magen och problem med migrän, därför tänkte jag testa den här ”dieten” och se om det blir nån förbättring. Tre dagar in och magen är mycket bättre, samt att vågen visar minus, redan! Fantastiskt! Ska testa dina recept till helgen! Tack för en jättebra blogg! Du är inspirerande!

Svara
Åse 27 augusti, 2009 - 11:36

Vad roligt att höra!!!

Lycka till nu och hoppas att fördelarna består! 🙂

Svara
jennyh 26 augusti, 2009 - 10:40

Har läst artikeln i amelia och kan bara hålla med. Det hon skriver är vettigt tycker jag. Jag har börjat ätit grovt bröd till frukost. Min mage klarar inte av all youghurt längre och ägg kan jag bara äta i små mängder för att det inte ska bli blä.

Svara
Ida A 25 augusti, 2009 - 07:47

Strålande, verkar vara den kosten jag äter lite av. Försöker att inte äta kollisar, men om det bjuds och jag inte har något val så äter jag gladeligen utan ångest, för jag vet att det inte innebär att jag överäter eftersom jag försöker göra bra val efter det. Men ska jag köpa Amelia för att läsa lite mer.
Ha en underbar dag, nu ska jag till jobbet. // Ida A

Svara
Lottis 25 augusti, 2009 - 07:44

Ja, har också läst Amelia och tycker Esther Blum-dieten låter inte så himla fanatisk…faktiskt riktigt smart. Att läsa på engelska är rätt bra – en liten uppdatering av skolengelskan behövs på mig i alla fall :-). Jag tycker fortfarande att du borde bli gästkrönikör i Amelia. Ska jag hinta dem om dig?
Kram!

Svara
frun på ön 24 augusti, 2009 - 21:56

Ska försöka få tag på en Amelia imorgon.

Om du beställer boken så måste du ge oss en recension! 🙂 Hon verkar ha vettiga tankar och idéer. (Och om du en dag bestämmer dig för att skriva en bok så lovar jag att köpa den!)

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.