Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Enkla Vardagskycklingen Garam Masala


  • Författare: åse falkman fredrikson

Ingredienser

  • 1 kilo strimlad kyckling
  • 2 tsk salt
  • 3 paprikor
  • 300 g philadelphiaost
  • 0,5-1 dl grädde
  • 0,5 dl vitt vin (kan uteslutas)
  • 1 msk tamarisoja
  • 2,5 msk garam masala (Santa marias t.ex.)
  • kokosolja att steka i (använder alltid smaklös)
  • 2 dl cashewnötter

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfiléerna och stek i olja, salta.
  2. Strimla paprikorna och låt fräsa med.
  3. Rör ner philadelphiaosten och späd med grädde. Rör ner garam masala och smaka av med tamarisoja och eventuellt mer salt, garam masala.
  4. Strössla cashewnötter över vid servering.
  5. Jag serverade med blomkålsris! ENJOY!

Nutrition

  • Serving Size: 8