En höstdag och massa mat!

21 oktober, 2012

God morgon raringar! Det blev en liten bloggpaus från min sida! I bland går inspiratnen i dvala!
Jag har sovit som en stock hela natten, vaknade med ett ryck klockan 8 när småtjejerna började diskutera om vems docka som var vems och i samma veva vaknade vovsingarna och så var morgonen officiellt startad! =) Solen skiner och det är en härlig krispig höstdag!


Morgonkaffet till doften av liljor och Village vaniljljus 

Sällskap av en mysig PippiHärligt höstljus som sprider värme 


Underbara höst!! 

Kommer ni ihåg att jag pratade om Lisbeths Dahls lampkrona? Nu pryder den vår matplats! Jag älskade vår fl/y men ombyte förnöjer och jag älskar ljuskronor!


I veckan blir det massor av matprojekt! I morgon är det julplåtningen för Mat & Hälsa och sedan måste jag ta tag i ett roligt matprojekt, jag ska nämligen göra en 12-sidig salladsbroschyr för Fontana och deadlinen har flyttats fram 1 månad så jag kommer kreera recept så det står mig ut ur öronen! =)
Apropå det så är vår broschyr från matresan till Lesvos ute i butik nu!
 

Nä dags att få fart på dagen här! Sköt om er så hörs vi snart!
PS, sugen på surkål, detta underbara nyttiga tillbehör? Läs mitt inlägg hos Kostrådgivarna!

14 kommentarer
0

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Årliga kåldolmemiddagen i Väla By - 56kilo.se - Inspiration, Livsstil & LCHF Recept 14 oktober, 2018 - 14:42

[…] ni ihåg min gamla lampkrona? Den har flyttat in till mamma. Så här såg den ut hos […]

Svara
Emma 26 oktober, 2012 - 16:20

Fantastisk ljuskrona, men himla fantastisk tapet också!! Jag har letat land och rike runt efter en sådan, var hittar man den?? Tack för en i övrigt kalasbra blogg 🙂

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.