En grillkväll med lite allt möjligt!

11 juni, 2013

Det blev grillat i går! Alltid så smidigt att ta lite vad man haver.
Det blev grillade starka korvar, fläskfilé och fläskkotlett och ugnsgrillade grönsaker och en god feta/melonsallad! Fick tips på instagram att även blanda ner mynta! MUMS!
Lite avokado, mozzarella, grillade marinerade champinjoner och chili bea åkte också ner! =)
Vad gillar ni att ha till grillmaten?? jag behöver lite nya tips! Blir så lätt att man bara gör en sallad och har bea till köttet typ!
 

IMG_4368

 

På med olivolja, salt och de kryddor man vill ha och in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.
IMG_4375

IMG_4379

Mums med melonsallad!

IMG_4382

Ugnsform från Rice!
IMG_4383

IMG_4387

23 kommentarer
0

Du kanske också gillar

23 kommentarer

Jennie 13 juni, 2013 - 13:57

Brukar göra tzatziki på kesella, riven gurka, vitlök, salt och peppar!

Svara
Anna 12 juni, 2013 - 21:20

Baconlindad halloumi. Skär halloumin i stavar och linda in i bacon. Grilla! Super gott.

Svara
Gunilla 12 juni, 2013 - 09:57

ps…har Du provat jordgubbar och fetaost is sallad…jättegott!!

Svara
Åse 12 juni, 2013 - 11:59

Jaa! Jättegott!!

Svara
Anja 12 juni, 2013 - 06:32

hej Grillat är alltid gott, jag tycker att Halloumiost blir gott när man grillar det, man får en fin krispig yta, vildsvin är supergott att grilla i tunna skivor. Sparris är ju gott att grilla och ananas.

Svara
karin 11 juni, 2013 - 23:19

Bladspenat ,fetaost, gröna grönsaker
Eller ibland färdig sesarsallad på ica 2 påsar räcker långt.
Gärna ihop med en grillad kyckling.

Svara
Yvonne Benzian 11 juni, 2013 - 22:52

Igår uppfanns det här hemma. Vi snittade snackpaprikor (fanns ekologiska på ICA) och fyllde med rejält med färskost, både vitlök och getost. Grillade dem, både på grillen och på det upphöjda gallret vi har på vår grill. Blev mums!

Svara
Martina 11 juni, 2013 - 22:17

Förutom att köra grönsakerna i ugn som du gjorde här så brukar jag också göra grönsakerna i aluminiumfolieformar och lägga på grillen. Bara till att hälla över lite vitt vin, några klickar smör, färska kryddor mm. Gott, gott!

Svara
Kerstin 11 juni, 2013 - 20:52

Dels brukar jag göra parmesan/vitlökssmör, dvs riva vitlök och massor med parmesan och blanda med smör. Jättegott kryddsmör!!
Sen kan jag verkligen tipsa om Melanzane som är en auberginegratäng. Jag har gjort den som finns i en bok som heter ”Gott till grillat” (där det finns många olika tillbehör) men hittade en blogg där jag tror att det är samma recept http://lottakruse.blogspot.se/2011/07/melanzane-auberginegratang-som-passar.html Hoppas det är ok att länka till annan blogg. Det är supergott!!
Tack för bra blogg och matinspiration!

Svara
Malin 11 juni, 2013 - 17:16

Vi har nu fått dille på grillspätt! 🙂 Trär på lite vad som finns hemma, broccoli, zuccini, knippelök, halloumi typ, marinerar. Till det kött/lax och din goda Hollandaisesås och en enkel tomatsallad. Suupergot! 🙂 Byter ibland ut spätten mot den goda ”Falska potatissalladen”, den är ju en tiopoängare också! 🙂
MVH/Malin

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.