Dränerad på energi

21 februari, 2013

Det blev inga laxfärsbiffar i går kväll utan en god ostbricka när barnen lagt sig, barnen fick rester istället.
Har ni några favoritostar? Jag är tokig i Gruyere och St Agur! Muuuuuuums! Sen har jag fått dille på avokado! Äter minst 1 om dagen.

2013-02-20 20.40.30

2013-02-21 09.55.41

En härlig Croque Monsieur satt som en smäck till frukost! Blir aaaaaaaaldrig trött på dessa! Fyllda med gräddost och lönnebergaskinka och stekta i kokosfett = BÄST!
I dag är jag såååå trött på att jag fortfarande inte är 100% frisk! Jag hostar och snörvlar men det värsta är att inte vara pigg och inspirerad! Så därför så blir det vila för hela slanten i dag. Jag tänker gå runt i pyjamas hela dagen och har bara ett mål idag, att bada våra hundar 😉

I morgon kommer Annika och jag tänker vara pigg och utvilad då!!!
2013-02-21 10.39.16

Vila, vila viiiiiiila!
I kväll blir det härliga laxfärsbiffar i allafall! =) Längtar redan 😉

27 kommentarer
0

Du kanske också gillar

27 kommentarer

Josefin 23 februari, 2013 - 13:40

Älskar också varma mackor och framförallt crepes! På helgerna gör jag mandelpannkakor till frukost och sparar 2 st. Sen rör jag ihop lite creme fraiche, riven ost, hackad skinka och lite sambal olek och brer på pannkakorna. Rullar ihop och in i ugnen i 10 min. Voila! Crepes med sting till lunch/middag/whatever. Love it :)!

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.