När jag slarvat lite med kosten så är ägg och fisk i alla möjliga kombinationer det bästa jag vet för att snabbt få kroppen i balans igen!
De är verkligen magi för kroppen!

Tur att jag och Anna har en superbok då, LCHF Fisk & Grönt 🥦👍🏻
Dessa godingarna kallas Djävulsägg eller Deviled eggs och är Försvinnande goda! Perfekt bjudmat till buffén eller till frukost!

Skriv ut

Djävulsägg

  • Författare: Åse
  • Portioner: 12 1x

Scale

Ingredienser

2 dl majonnäs (gör egen! HÄR)
1 msk dijonsenap
¼ tsk salt
¼ tsk peppar
paprikapulver


Instruktioner

Hårdkoka äggen och halvera dem på längden.
Gröp ur gulorna och blanda dem med övriga ingredienser.
Fyll ägghalvorna med röran och strö över paprikapulver.


Du kanske också gillar

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.