De yngstas rum klara

2 oktober, 2011

God middag!
Vi jobbar på här med ovanvåningen, det tar betydligt längre tid än planerat 😉 Men så är det, så mycket annat som kommer emellan!
Noel och småtjejernas rum är i allafall klara, det har ju bara varit småfix där som: spackla igen hål, sätta upp taklampa, flytta hylla, köpt ny spis och bord/stolar till tjejernas rum, Noel har fått ny klädgarderob där han ska ha sina kläder. Tjejerna ska ha en gemensam ”Malm” i allrummet.
Men det känns skönt, nu är deras rum tipp topp igen.


 
Nu säljer jag av kläder och accessoarer! Välkommen in till min SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

 
Mina favoritprodukter denna veckan! (annonslänkar)
47 kommentarer
0

Du kanske också gillar

47 kommentarer

Djupt andetag och ny kraft! - 56kilo - inspiration, hälsa och ett gott liv! 26 november, 2014 - 10:47

[…] och sett arg och trött ut! Haha! Vi hade lovat småtöserna att åka dit och köpa sakerna till deras rum som vi ska ta tag i nu. Det ska göras lite mer åldersvänligt för dem. Ut med lull-lull […]

Svara
Svalenberg 20 december, 2011 - 16:31

Du har så fint hemma! Jag älskar dina barnrum. Superfint!

Svara
Lotte 14 november, 2011 - 11:50

Hej!! Jag visste inte att du hade två bloggar, men jag satt och kollade igenom 56kilo lååångt bak och så slank jag in här 🙂 Va kul!! Jättefina bilder och ni verkar vara en stor underbar familj. Jag blir glad av att kika in här och du är nu tillagd i mina favoriter!!
Ha en bra dag
Kram

Svara
Ulrika 5 november, 2011 - 06:52

Hej, Vilken fin och inspirerande blogg du har! Vi är några inredningsintresserade mammor som håller på att starta upp en helt ny websida som lanseras i mitten av november i år som heter Minidecor. Det är en jättekul hemsida tycker vi, som ska fungera som inspiration för alla som inreder barnrum. Det som är unikt med Minidecor är att man enkelt laddar upp bilder under olika specifika kategorier och det innebär att du själv väljer vad du vill visa upp från ditt barnrum. Man behöver alltså inte ha ett färdigt superstylat barnrum för att våga dela med sig av sina bilder utan det räcker att man har en detalj eller en fiffig lösning som man vill visa upp. Man ska lätt kunna bläddra bland bilder i de olika kategorierna när man är på jakt efter idéer om en speciell detalj i barnrummet. Du kan läsa mer på sidan: http://www.minidecor.se.

Nu till min fråga, efter att ha sett dina jättefina bilder på barnrum och andra idéer så undrar jag om du vill var en av de första som lägger upp några barnrumsbilder på Minidecor? Det tar bara några minuter. Vi lägger i gengäld ut en direktlänk till din blogg samt lägger upp en bild från din blogg och en länk på sidan ”vi tipsar!” där vi kommer att skriva om utvalda bloggar och butiker. Länken kommer att ligga uppe när vi lanserar sidan i mitten av november. Alla som registrerar sig under november får dessutom en liten gratis gåva och det gäller självklart dej också. Vore jättekul att få se några av dina fina bilder på sidan! Hör av dej till oss om du har några frågor på [email protected], annars ser du exakt hur man gör på sidan som heter ”hjälp”. Maila oss sedan den blogglänk vi ska lägga ut så ordnar vi det!

Bästa hälningar //Ulrika

Svara
Asa 29 oktober, 2011 - 23:45

Vilka fina rum och härliga färger!

Svara
Christina 19 oktober, 2011 - 20:34

Vad fint det blev.Barnen måste vara överlyckliga!

Svara
Cia 10 oktober, 2011 - 16:07

Vilka härliga färger, ungarna måste stormtrivas! kram

Svara
Ullis 8 oktober, 2011 - 23:57

Jättefina rum, härliga färger. 🙂

Svara
1 2 3 4

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.