Databaskrasch och uppstigen från de döda.

Ja se dessa troll i databsen! Blir så trött! Surfade in hit i eftermiddags för att skriva ett inlägg om att nu minsann känner jag mig redo efter flytt och allt att köra igång med checklistan etc och möttes av att alla inlägg bara innehöll två-tre ord!
Supporten fick återställa sajten sedan sista backupen och den var inte gjord på över en månad :( Men a-k, du var ju ändå trött på att se marmeladen *S*

Nåja, imorgon kära vänner kör Åse i gång med checklistan igen! Nu måste jag verkligen få struktur och ordning på kosten. Till helgen ska vi fylla kyl och frys vilket vi inte hunnit göra sedan vi flyttade därav omotivationen.
Det blir 18 points i några veckor nu för att komma tillbaka där jag var.

Så, hoppas jag är saknad 🙂

 1. Välkommen tillbaka! Klart du är saknad,iaf dina recept, nej skojar bara 🙂
  Hoppas allt gått bra med flytten och att vi får se dig här lite oftare nu,och ja..vi är nog många som hade tröttnat på marmeladburken 😀 Ha en trevlig helg! Kram Cathrin

 2. Du har verkligen varit saknad!! Har varit här inne varje idag i hopp om att slippa se marmeladburken… (a-k sa det jag inte vågade hahaha)
  skönt att allt gått så bra med flytten!
  KRAAAM!!

 3. Du ÄR saknad! Kikar in här nästan varje dag för att finna lite motivation, men då du inte varit här så kollar jag fullt hus å får inspiration istället :o)
  Kram

 4. Du är SAKNAD!!! Vad skönt att få se ett inlägg igen! Man har ju sett den där marmeladen ett ex. antal gånger nu :0) KRAM

 5. Klart man saknat dig! Skönt när frys o kyl är välfyllda igen. Men, skönt att börja från början ocksåp ibland, ofta ligger det en massa gammalt o skräpar som man aldrig blir sugen på… Kram!

 6. Väl bekomme ;o)
  Lycka till nu. Förstår att det varit svårt att hålla kosten med flytt och allt annat. Jag spårar ju ur så fort barnen är sjuka och jag måste vabba. Men nu har jag lyckats med totalt 11,1 kg minus sen januari OCH är nere på en vikt då de rekommenderar 18 points. Känns lite snålt jämfört med 20 p. Men men det får väl gå :o)

 7. Kul att du är på banan igen. Jag och B satt i går kväll och pratade om vår vikt och jag börjar i morgon (igen) Denna gången går jag till VV och ställer mig på vågen, jag kommer börja om från början så att jag inte startar upp igen med ett jätte+ i boken. Så när du känner för det igen ses vi kanske på våra mysiga vv fikor igen. KRAM

 8. Hmm, ja.. vikten.. ja.. den går åt skogen. 🙂 Har inte hunnit, vi flyttpillar ju nu, och därför äter vi när vi hinner, och då blir det lätt macka. Faktiskt. Känns lite slött, men va sjutton, vi flytta rju. =)

 9. Äntligen! :o) Vad härligt att du är tillbaka i cyberrymden!

  Hoppas att flytt och fix gått bra och att ni trivs in nya huset!

 10. Du har acsolut varit saknad! Har tittat in här var och varannan dag för att se om du skrivit nåt nytt. Du ger så mycket inspiration.

 11. hej!! Neeeej det har jag inte! Bra att du påminde mig!! 🙂 Kram!

  [quote comment=”14596″]Va kul att du är på G!! Ser framemot nya goda recept….
  Har du provat den Japanska fläskfilén än?[/quote]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..