Databaskrasch och uppstigen från de döda.

26 oktober, 2007

Ja se dessa troll i databsen! Blir så trött! Surfade in hit i eftermiddags för att skriva ett inlägg om att nu minsann känner jag mig redo efter flytt och allt att köra igång med checklistan etc och möttes av att alla inlägg bara innehöll två-tre ord!
Supporten fick återställa sajten sedan sista backupen och den var inte gjord på över en månad 🙁 Men a-k, du var ju ändå trött på att se marmeladen *S*

Nåja, imorgon kära vänner kör Åse i gång med checklistan igen! Nu måste jag verkligen få struktur och ordning på kosten. Till helgen ska vi fylla kyl och frys vilket vi inte hunnit göra sedan vi flyttade därav omotivationen.
Det blir 18 points i några veckor nu för att komma tillbaka där jag var.

Så, hoppas jag är saknad 🙂

21 kommentarer
0

Du kanske också gillar

21 kommentarer

Åse 30 oktober, 2007 - 18:35

hej!! Neeeej det har jag inte! Bra att du påminde mig!! 🙂 Kram!

[quote comment=”14596″]Va kul att du är på G!! Ser framemot nya goda recept….
Har du provat den Japanska fläskfilén än?[/quote]

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.