Dagens mattips – Bulgursallad

En av tjejerna i mammagänget bjöd på bulgur sist och jag blev urförälskad! Sååå gott och pointssnålt!
Idag gjorde jag en kycklingbulgursallad och jag är fortfarande mätt! (2 timmar senare)
Jag kokade upp bulgur (70 g) med en kycklingbuljong och i slutet av koktiden lade jag ner lite finhackad lök och när bulguren var färdigkokt så lade jag ner lite röd paprika, 1 grovhackad tomat och lite kokt broccoli, även 100 g grillat kycklingkött. Klart! Och bara 6 points och man står sig läääänge!

[singlepic=36,150,113]

  1. Hejsan! Tittade förbi och vill gratta till alla feamgångar! Måste vara mycket roligt att vara så nära sitt mål 😀 Ha det bra kram/ Linda

  2. Ja bulgur är supergott ! Blev en stor favorit förra sommaren med bulgursallad istället för pasta sallad till allt grillande:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..