Lax med räksallad – Snabblunch

10 januari, 2014

Här kommer dagens lunchtips! Så gott, så bra fetter och utan mejeri och snabbt att fixa/ta med i matlåda.
Varmrökt lax med räksallad och tomat/avokadosallad som jag hällt lite olivolja och färskpressad lime på sedan dragit ett varv med saltkvarnen.

Räksallad
300 g skalade räkor
1 dl majonnäs
2 msk hackad dill
1 krm salt
1 krm svartpeppar


2 krm sambal oelek
1 tsk färskpressad citronjuice

IMG_6187

Nu ska jag få in kvällens middag i ugnen! Vad det blir får ni se i morgon;)
Kram på er alla!!
PS! Ser att CDON säljer min bok för ynka 156:-!!! Billigast hittills!


 
Nu säljer jag av kläder och accessoarer! Välkommen in till min SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

 
Mina favoritprodukter denna veckan! (annonslänkar)

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Anne-Louise 26 januari, 2014 - 14:25

Jag kan hälsa från maken, som ansvarar för Vernissage på sitt företag, att det kommer en mindre box 1 mars (1,5 liter). En lite mindre väska att bära omkring på…Maken försöker också få fram fler viner med färre kolhydratinnehåll, han kör ju själv LCHF numera.

Svara
Marie 11 januari, 2014 - 15:14

Ja men hur GOD såg inte den där lunchtallriken ut da!!!! 😉
Älskar verkligen när det färg på maten, man äter verkligen med ögonen oxå!!

Svara
Anna 11 januari, 2014 - 13:20

Håller med om det du säger om rött resp vitt vin. Tyvärr tyder forskning på att rött vin är bättre för hjärt- och kärlhälsan…men särskilt på sommaren blir det lätt för tungt med rödvin, särskilt de fylligare sorterna.
Tack för dina återkommande vintips, det uppskattas verkligen! Det finns ju så många olika sorter och märken i dag att det inte går att hålla reda på alla. Hittills har jag verkligen gillat alla viner du tipsat om!

Svara
Åse 11 januari, 2014 - 13:38

Ja så sant, rött är absolut bäst!
Kul att du gillar tipsen! =)

Svara
Emma 11 januari, 2014 - 12:49

Hej!
Bli nyfiken, BCAA? Vilken sort, och varför?
Tack för härlig inspiration!
Kram Emma

Svara
Anette 11 januari, 2014 - 10:37

Varmrökt lax är min absoluta favorit. Gott, nyttigt och enkelt att fixa till! Äter dock inte räckor men kanske kan ha hackat ägg i istället?!
Tack för tipset!

Svara
jannice lindell 10 januari, 2014 - 22:29

de där såg ju bara för gott ut…

Svara
Anette 10 januari, 2014 - 21:20

Jag älskar också chablis-viner men har också hittat ett nytt favoritvin nämligen Stoneleigh Riesling. Ett fantastiskt friskt vin som passar kanon till Ceasarsallad med räkor ist för kyckling. Det måste du tests.

Svara
ewa 10 januari, 2014 - 17:39

såg gott ut
Det är sååå bra när du lägger ut mattips tack Åse
Kram
Ewa S

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.