Dagen D!

22 april, 2014

God morgon raringar!
Jag ska snart skutta in i duschen och gör mig i ordning inför färd ner mot Malmö! I dag är det nämligen dags för min ICL (Intraocular Contact Lens) operation! Klockan 11 ska jag vara nere hos Memira
Så from idag är linser och glasögon ett minne blott! Det är med lite skräckblandad förtjusning ska jag säga. Jag brukar vara orädd för operationer och har ju i grunden en obotlig optimism men det känns liiiiiiite läskigt att bli snittad i ögonen, det ska jag inte sticka under stol med.
Men jag blir opererad av en av Sveriges främste ögonspecialister så jag känner verkligen att jag är i goda händer. Riskerna är ytterst små så jag är inte rädd för komplikationer.
Så, solglasögonen är nerpackade – de kommer nog vara sköna att ha på efteråt!
Visst har vi haft några fantastiska dagar!? Nu är laxen uppäten, prinskorvarna och köttbullarna likaså och nu är det ny fräsch mat som flyttar in här! 

IMG_9802

Hoppas ni får en toppenfin första vardag på veckan! Vi hörs senare, efter operationen! Stay tuned!

22 kommentarer
0

Du kanske också gillar

22 kommentarer

Cecilia 22 april, 2014 - 19:34

Lycka till!! Förstår att det känns läskigt (jag tycker att det mesta som har med ögonen att göra är läskigt…) men såvitt jag har förstått så gör de såna där operationer stup i kvarten. Det går säkert jättebra.

Svara
Jennie 22 april, 2014 - 14:06

Nu är det säkert gjort o då hoppas jag att det gått riktigt bra!
Sååå skönt o slippa glas!!

Svara
Åse 22 april, 2014 - 17:34

Det har gått bra! Tack!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.