Go’kväll!

Vi ska strax sätta oss att äta men tänkte bara få iväg ett litet inlägg! =)
Hela dagen har bara sprungit iväg! Vi sov till 11 eftersom vi var hos vänner i går och inte var hemma förrän vid 3.
Jag äter sällan bröd vare sig ”vanligt” bröd eller lågkolhydratbröd, men idag var det gott med kesobröd!

012A4627

012A4628

I går var vi hos våra vänner Rebecca och Kristian utanför Helsingborg, närmare bestämt Ängelholm.
Hade en mysig kväll som försvann på TOK för fort!!

012A4583-2

Rebeccas hemliga trädgård ?❤️

012A4585-2

012A4586-2

IMG_2121

012A4590-2

012A4602-2

Lilla Billie! Coolaste kisongen ever!

 

012A4607

012A4611-2

Kristian grillade grönsaker som severades med Surdegsbröd för de som ville ha (inte jag med andra ord) och färsk Salsiccia!
Såååå gott!

IMG_2135

IMG_2142

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Finaste Becca! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Min vän Lena (tillika min systersons styvmamma) har förlorat sin lillasyster Linda, så jag har gråtit många tårar sedan i går.
Läs gärna detta vackra och starka reportage över en mycket saknad mamma, syster och vän.
Sov Gott Linda ❤️

 1. Kära Åse.
  Vi känner inte varandra men jag älskar verkligen din blogg och dina ”ärliga” inlägg. Det är nästan outhärdligt att läsa artikel om Linda, men det är en del av livet. Den värsta delen. Stora tårar trillar ner för mina kinder. Att förlora någon man älskar är den värsta prövningen som man kan uppleva. Jag önksar verkligen alla hennes nära och kära all kraft och tröst man kan tänka sig! Min mamma sa en gång till mig.. ” när man är frisk önskar mig sig en massa olika saker, men när man är sjuk önskar man sig bara en enda sak. Att få vara frisk!
  Tack för en fantastik blogg! Fortsätt med den i minst 100 år till!
  K

 2. Hej!

  Egentligen vill jag skriva ett tips till Rebecca. Jag såg att hon hade zucchini i sin hemliga trädgård. Rebecca, (och du och alla andra) – om du inte redan visste – Skörda zucchiniblomman, borsta bort eventuell jord och dränk i lite olivolja och havssalt! Såååååå gott!

 3. Vilken fantastisk trädgård!
  Ja jag har läst repotaget om Linda, det beror enormt <3

  Ser många sorgliga, tragiska livsöden genom mitt jobb.
  Har tänkt många gånger att varför måste vissa människor genomgå en sådan enorm sorg och smärta i sina liv ..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..