Dag 3 i NYC och vi åt frukost på hotellet.
Denna morgonen var jag ganska mätt efter gårkvällen så jag bestämde mig för att ta in lite ”lättare” och det blev ett fruktfat + en ”müsli” som jag trodde bestod av yoghurt med müsli (så att jag bara kunde ta yoghurten) men det var en sörja av müsli och yoghurt som en gröt och även om jag bara smakade lite så fick jag såååå ont i magen efteråt. Min mage är inte van vid gryn. Smoothien var söt så jag fick en sockerchock som hette duga efter den frukosten =)

Efter en VARM och svettig shoppingrunda så tog vi en taxi till Central Park där jag hade bokat bord på The Boat House och vilket fantastiskt ställe! Fantastiskt god mat och fin service och vacker omgivning!
Krabbkakan var hiskeligt god så jag och Victoria satt och försökte luska ut exakt vad den innehöll, vi måste ju prova göra det i Sverige! Huvudrätten var en fantastisk hummer i korvbröd (typ!!) och till det NY fries. (Äter aldrig upp bröd eller pommes, smakar bara lite)

 

IMG_0539

IMG_0541

IMG_0549

IMG_0565

IMG_0579

IMG_0584

IMG_0585

IMG_0588

IMG_0596

IMG_0600

IMG_0603

IMG_0607

IMG_0610

 

Väl hemma så svidade vi om och begav oss till Broadway!! Woooooooop!!! Phantom of the Opera väntade!
Gud så duktig han är vår Peter!

IMG_0618

IMG_0622

IMG_0629

IMG_0632
Peter Jöback! ♥

IMG_0643

 

Det går inte att fånga Times Square på kvällen i bild! Helt galet! Alla dessa reklamskyltar och myllret!! GALET HÄRLIGT!!

IMG_0655

IMG_0658

 

En helt fantastisk dag!!!

 1. Vilken underbar klänning din vän har. Får man fråga vilket märke och vart hon köpt den?
  Tack för en fin blogg

 2. Hej Åse! Jag hittade din sida när jag letade efter LCHF-bröd som inte smakar ägg… och så såg jag att det var ju… ÅSE!! 🙂 Jag tänker i alla fall prova dina frukostbröd nu. Har kört LCHF lite till och från – mest för att min IBS-mage blir helt bra på nolltid så fort jag utesluter kolhydrater. Det svåraste har dock varit att inte få äta bröd till frukost – jag pallar inte med smoothies, eller ägg och bacon eller smörinlindad skinka. Hittills har alla LCHF-bröd jag bakat smakat svampigt ägg, så det brukar spricka nånstans till slut. Men nu är det på’t igen bara! 😉
  Hoppas du har det fint där i USA!
  Hälsningar Mia
  (f.d nätdagboken Loggen, från stenåldern 😉 )

 3. Hej!
  Vilken underbar resa ni har gjort alltså!
  Undrar var du köpt din fina väska, ser ut att vara i mocka med paljetter av en vinge kanske?!
  Undrar även om du har några tips på LCHF vänlig mat/fika/snacks att packa med till stranden? 🙂

  Kram Caroline

 4. Vilken härlig resa ni gjort =) Måste åka dit… Kul att vi får ‘följa med’ så här i efterhand!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..