Kyckling i senapssås och kålmos

15 januari, 2013

Hej på er! Idag svängde jag ihop detta som jag, maken och twinsen åt framför TV:n 😉 De små hade fått rester och lagt sig. Det blev riktigt gott tyckte både vuxna och tonåringar!
4 portioner:
4-6 kycklingfilér (beroende på storlek)
2 dl creme fraiche
3 dl grädde
2 dl vitt vin
2 msk kalvfond
4 msk dijonsenap


salt, peppar
smör eller kokosfett
Fryst blomkål/broccoli alternativt färsk.
1 dl riven cheddar eller prästost eller annan smakrik ost.
ca 2-3 msk smör
Rensa kycklingfilérna, stek dem sedan i medelstark värme tills de fått färg, salta och peppra. Häll i övriga ingredienser och låt allt koka ihop på svag värme i ca 10 minuter.
Koka broccoli och blomkål (jag använde frysta grönsaker) häll av vattnet och låt sedan ånga av. Mosa med potatisstöt och rör ner smör och riven ost. Salta och peppra.
IMG_0208

IMG_0209

I morgon är det plåtning för Mat & Hälsa. Måste sätta ihop inköpslista och fundera på vad jag ska ha på mig! När jag och Michelle var klara hos doktorn och skulle hämta ut penicillin på Väla så halkade vi in på H&M. Och rätt som det var kom vi ut med en bunte linnen och några tröjor á 99:- Får visa vid tillfälle (kanske rent av har en på mig på plåtningen imrg! =)
En ny tröja från TinTin Style har också kommit, såååååå läcker! Visar på torsdag!
Suss sött! ♥


 
Nu säljer jag av kläder och accessoarer! Välkommen in till min SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

 
Mina favoritprodukter denna veckan! (annonslänkar)
17 kommentarer
1

Du kanske också gillar

17 kommentarer

ÅsaS 17 april, 2019 - 18:49

Ett antal år sent, men denna kycklingrätt blir det idag till middag! Fast som vanligt modifierar jag lite efter tycke och smak och vad som passar oss (läs: restens familjen..). Serverar med ris, men kycklingen är som receptet ovan, fast med kycklingbuljong.
Kram ÅsaS 💕

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.