Goooood förmiddag finingar! Hoppas ni har det bra!?
Vi ska strax äta gofrulle här och titta på Julkalendern på SVTPlay, mys! Och så ska jag sättaigång Pulled Pork i min Crockpot!
Jag är inne i ett Crockpot stim! Crockpotten gick i förrgår, i går och den kommer gå i dag :)

Jag har en ny Crockpot, en ny modell som har en metallgryta med DuraCeramic-beläggning vilketinnebär att man kan steka/bryna på spisen (även på en induktionshäll) och använda i ugn.
Finns i 2 olika storlekar, 5 liter och 6 liter och jag har den stora 6 liters. Är väldigt nöjd!

012a7007

I förrgår gjorde jag en Bolognese som fick puttra i 3 timmar på hög, blev så god!

012a7010

012a7011

I går gjorde jag en pizzaomelett med resterna av köttfärssåsen i också – MUMMA!

012a7060

012a7057

Crockpot Bolognese

Författare: åse falkman fredrikson   Portioner: 8

Ingredienser

  • 1200 g nötfärs
  • 4 hackade gula lökar
  • 4 hackade vitlöksklyftor
  • 2 burkar körsbärstomater på burk
  • 1 dl mango chutney
  • 2 dl chilisås
  • 4 msk kalvfond
  • 2 msk tamarisoja
  • 2 msk oregano
  • salt & peppar

Instruktioner

  1. Stek lök och vitlök i lite smör. Fräs köttet i omgångar. Låt allt puttra i crockpoten i 3 timmar på hög (eller 6-7 timmar på låg)

 

LOADING..