Crème brûlée kit

29 mars, 2010

I dag kom äntligen mitt crème brûlée kit!
Har velat ha länge men aldrig kommit till skott att köpa.
Men nu har jag köpt och jag har även en lågkolhydratvariant av Crème brûlée att prova till helgen! =) Weeeee!
Kommer givetvis recept då;)

10 kommentarer
0

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Lisa 30 mars, 2010 - 20:42

MMMm vad gott, man kanske skulle ha en sådan, i love CB!!

Svara
Sussi 30 mars, 2010 - 15:32

Tänkte tippsa om en supergod brulé
med lite fler kalorier …… // Sussi

DUMLE BRULÉ

Det här behöver du: 6 personer

5 dl Grädde
6 st äggulor
1 tsk vaniljsocker
½ dl socker
ca 10 st Dumlekolor

Tillbehör:
Strösocker & florsocker
Brännare
Portionsformar

Gör såhär:

Sätt ugnen på 150 grader.
Häll grädde, vaniljsocker och dumlekolorna i en kastrull.
Koka upp under omrörning och tag sedan av kastrullen från värmen.

Vispa under tiden äggulorna och sockret tills det blir vitt och luftigt.
Vispa kraftigt ner den varma gräddblandningen i äggsmeten.

Fördela smeten i portionsformar. Ställ dem i långpanna. Fyll på med hett vatten i pannan till halva formarnas höjd. Grädda i nedre delen av ugnen ca 50 minuter, tills krämen stelnat. Lite löst i mitten gör inget. Kyl bruléen i kylskåp över natten.

Strö en blandning av strösocker/florsocker på ytan. Sätt ungsgrill på högsta värme (250 grader) och bränn sockret, eller bränn med gasolbrännare. Servera med ex frukt & bär.

Svara
Åse 30 mars, 2010 - 18:29

Låter galet gott!!!! Det ska provas ngn helg! Tack!

Svara
Aika 30 mars, 2010 - 14:47

Jag har pinsamt nog aldrig använt min brännare, men å andra sidan är jag ingen fantast i creme brulee. Det e alldeles för lite choklad i det, muhahaha

Man kanske ska hitta nåt annat kul att använda den till?

Svara
vickan 30 mars, 2010 - 09:47

weeeeeeeeeeeeeeeeeee jag har kört slut på min gaspatron redan. slurp. Men duuu borde du inte testa orginalreceptet på premiären!!?? Eller tycker du low carb (jag antar med lightsocker i??) är lika gott?

Svara
Åse 30 mars, 2010 - 09:48

Alltså Creme Brulé har jag ju ätit så jag vet hur det smakar 😉
Jag ansvänder flytande suketter som ersättningssocker och det smakar i mitt tycke exakt som socker i desserter/bak.

Svara
jennyh 30 mars, 2010 - 09:28

Åh vad skoj. Det skulle vara något att prova =)

Svara
anna-lena 30 mars, 2010 - 08:32

Då får jag med beställa ett, har velat ha det LÄNGE………
Ser framemot receptet.

/A-L

Svara
Zandra 29 mars, 2010 - 21:58

Var hittade du det kitet? Är också på jakt efter ett kit men inte hittat någon bra.

Svara
Åse 29 mars, 2010 - 21:59

Cleancut.se!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.