Creeme Cheese Plättar / Pannkakor

6 april, 2018

Jisses har sådan grym huvudvärk nu efter bloggflytten, haha!
4 timmars konstant knappande på datorn och mailandes om allt från buggar till önskemål om funktioner. Inte lätt för en kontrollfreak som mig hörrni 😉
Har knaprat en Ipren nu och stänger strax ner datorn, sätter på Sonos systemet på full fräs och ska dansa omkring med dammsugaren och moppen för hörrni – It’s FRIDAAAAAAAY!

Vad gör ni ikväll?
Här kommer älskade syster-yster med familj äntligen hem till oss och käkar och myser fredagsmys!
Tror det blir Chicken Fajitas! Brukar uppskattas av stora och små.
Kanske en dessert till?

Äter ni något gott? Vad?

Till frukost i morgon tycker jag ni ska prova dessa 🙂
Så enkla och goda och tillhör mina favoriter när det kommer till lchf plättar numera!

Allt mixas snabbt ihop i en mixer, krydda med valfri krydda – jag tog vaniljpulver, lite kanel och kardemumma och några steviadroppar.

Visst ser det ut som glass emellan? Det är det inte men det kan nog vara gott! Det är sockerfri vaniljkvarg 🙂

Supergott och smarriga!
Stek dem i kokosolja utan smak så blir de extra goda.

Skriv ut

Creeme Cheese Plättar / Pannkakor

  • Författare: Åse
  • Portioner: 2

Ingredienser

  • 2 eko ägg
  • 4 msk färskost (60 g)
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljpulver eller vaniljextrakt
  • kanel och kardemumma
  • Några droppar steviadroppar alternativt 1 tsk sötströ
  • kokosolja utan smak att steka i

Instruktioner

  1. Mixa allt med stavmixer
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna (gärna keramisk) och stek små plättar eller större pannkakor. Servera med grädde, yoghurt eller kvarg och bär.

Näringsinnehåll

  • Kalorier: 337 kcal
  • Fett: 26
  • Kolhydrater: 4
  • Protein: 17





12 kommentarer
2

12 kommentarer

Margareta 7 april, 2018 - 10:00

Superdupergoda👍😊 Jag tog färska hallon och rysk yoghurt till.. mums😋. Tack för en bra start på dagen👏

Svara
56kilo 7 april, 2018 - 10:39

Härligt Margareta! 😍

Svara
Therése 6 april, 2018 - 15:39

Hej!
Vi har inga större planer ikväll, ska laga lite extra god mat bara. Röding med rotselleripuré o vitvinssås. Inspirerad av mästerkocks vinnaren 🙂

Spännande med nytt utseende på bloggen, ska bli intressant att se vilka förbättringar det blir.

Ha en trevlig helg!
/Therése

Svara
Jenjo 6 april, 2018 - 15:20

Vad kul med förnyelse hos både dig och Vickan. Jag hade inget problem med det gamla, men nytt är alltid roligt! 😁
Använder du WordPress nu med? Fick inget mail om att du uppdaterat, men det kanske inte kommer fungera längre. 🤔
Själv sitter jag nu och är på väg på AW med två vänner/kollegor. Italiensk tema var det visst. 😍 Ha en fin kväll! Kram ❤️

Svara
56kilo 6 april, 2018 - 15:26

Nej inga fler mail tror jag. En del såna saker som jag hoppas ska fungera igen! Men det ska fungera med Bloglovin!

Svara
Jenny 6 april, 2018 - 15:03

Kul och grattis till flytten, blir kul att följa med den utvecklingen. Men gammal eller ny blogg, jag hänger på👍🏼 Här blir det grillat i vår ”grillstuga” kom typ en DM nysnö i natt så nu har vi ännu mer, hittar inte utegrillen i den djupa snön (över en meter) men vi har soool och jag älskar vårvintern i norr💜💜 ha en bra fredag🌸🥂

Svara
Suzanne 6 april, 2018 - 14:36

Här blev det ”dina” pannkakor med blåbär. Satt som en smäck efter 1 veckas influensa med bara flytande intag. Nu blir jag frisk!!!

Svara
56kilo 6 april, 2018 - 14:39

Ojojoj KRYA!!!

Svara
Jeanette 6 april, 2018 - 14:30

Grattis till flytten och dessa plättor måste ju provas en dag 🙂

Svara
Anette 6 april, 2018 - 13:54

Gillar nya upplägget och älskar din blogg, så peppande med recept, kläder och träning.
Min fundering är om dina fantastiska recept fortfarande kommer komma så att man kan klicka upp och skriva ut enbart receptet som det var i ditt gamla hem?! Jag tyckte det var så bra, har nog provat varje recept du lagt ut.
Trevlig helg <3

Svara
56kilo 6 april, 2018 - 14:22

Det kommer komma! =) Inte så som det var utan så som Allt Om Mat har det =) http://alltommat.se/recept/rostade-morotter-med-ortaioli-pocherat-agg-och-krutonger/
Jag ligger på dem så det blir enkelt för er att printa ut recept!

Svara
Anette 6 april, 2018 - 19:47

Härligt!
Tack för en toppen blogg

Svara

Älskar era komentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.