Citronpicklad rödlök

16 november, 2017

Mooorning! I dag har vi sista dagen här i Ghana! Wooooooow vilken resa, vilka intryck! Kommer givetvis uppdatera er rejält!
Här kommer ett litet tillbehörstips! Kanske inför fredagstacosen i morgon? =)
Nästan löjligt enkelt, men så gott! Principen är egentligen bara att man tar en citron och en nypa salt till varje lök. Funkar lika bra att göra på gul lök eller silverlök.
Lägg i burk och låt gärna stå ett tag innan servering.
Så rackarns gott!
Perfekt till Tacofreda’n!


 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Jenny 16 november, 2017 - 21:42

Spännande att höra om resan👌 älskar picklad rödlök

Svara
ÅsaS 16 november, 2017 - 09:07

Picklad rödlök – så himla gott! Måste testa detta med citron nästa gång.
Vad är det för röra/sallad du serverar på bilden? Är det sötpotatis och bönor/linser? Recept på det? Antar att det finns nånstans i registret, men vet inte vad jag ska söka på..
Njut nu sista tiden i Ghana och värmen. Här hemma har kylan, frosten och snön dragit in.
Kram ÅsaS

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.