Citronpicklad rödlök

av Åse

Mooorning! I dag har vi sista dagen här i Ghana! Wooooooow vilken resa, vilka intryck! Kommer givetvis uppdatera er rejält!
Här kommer ett litet tillbehörstips! Kanske inför fredagstacosen i morgon? =)
Nästan löjligt enkelt, men så gott! Principen är egentligen bara att man tar en citron och en nypa salt till varje lök. Funkar lika bra att göra på gul lök eller silverlök.
Lägg i burk och låt gärna stå ett tag innan servering.
Så rackarns gott!
Perfekt till Tacofreda’n!


 

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

3 kommentarer

Saftigaste högrevsburgarna med passande vintips - 56kilo.se - Inspiration, Livsstil & LCHF Recept 1 november, 2018 - 13:17

[…] ja det behövdes kniv och gaffel till dessa 😉 Extra allt så klart! Jag hade gjort citronpicklad rödlök och en grymt god baconhamburgersås till. Sallad, tomat, saltgurka och gul amerikansk senap blev […]

Svara
Jenny 16 november, 2017 - 21:42

Spännande att höra om resan👌 älskar picklad rödlök

Svara
ÅsaS 16 november, 2017 - 09:07

Picklad rödlök – så himla gott! Måste testa detta med citron nästa gång.
Vad är det för röra/sallad du serverar på bilden? Är det sötpotatis och bönor/linser? Recept på det? Antar att det finns nånstans i registret, men vet inte vad jag ska söka på..
Njut nu sista tiden i Ghana och värmen. Här hemma har kylan, frosten och snön dragit in.
Kram ÅsaS

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!