God middag!
Här skiner solen och vi borde verkligen ha trädgårdsfix idag men det hinns nog tyvärr inte med, hemmet behöver sig en rejäl genomgång.

En rejäl mättande frukost är i magen nu! Var så sugen på bacon- och äggröra – yummie! Tabasco på äggröran är ett måste 🙂 Har ni provat det?

Att citron och ingefära är bra för immunförsvaret vet nog de flesta?
Citron är dessutom utrensande för levern och både citron och ingefära är bra för matsmältningen. Jag dricker citron och lime varje dag i form av min ACV drink men numera tar jag även en shot citron och ingefära om morgonen. Förra helgen när Riisarna var här så vaknade jag rejält rosslig och med rejäl halsont. Jag lyckades styra av det snabbt med shot och Coldzyme.

Så här gör jag!

2-3 ekologiska citroner
200 g riven ingefära
1 liter uppkokat avsvalnat vatten, högst 60 grader.

Låt ingefära ligga i vattnet i ca 20 minuter, pressa ner citronerna och sila av i flaska. Förvara i kylskåp i några veckor.
Skaka flaskan innan upphällning.

  1. Ingefärsshoten är ett måste! Har man börjat kan man inte sluta:-)) Inte en förkylning sen jag börja med den för 2 år sedan. Och bra för mycket annat också.
    Ha en härlig söndag! Underbart vårväder vi har:-))

  2. Jag blandar även i gurkmeja i shoten som även den är väldigt antiinflamatorisk och det blir en härlig gul färg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..