Chiasylt lingonsylt sockerfri

13 november, 2015

Vinkevink från Paris!
Vi är på väg på frukostjakt nu as we speak, jag hoppas verkligen det finns annat att äta än croissanter, pain au chocolat och apelsinjuice ?
Tusen tack för era kommentarer till förra inlägget, ni ska veta hur de värmer! ❤️? 
Ingen nämnd, ingen glömd! ?
I förrgår åt vi kåldolmar till kvällsmat och är det något som jag är tokig i så är det lingonsylt! Åhhhhh NJUTA!
Men de sockriga lingonsylterna kan jag vara utan och därför köper jag alltid de sockerfria men aspartam är ju en sockerersättning som jag gärna undviker.
Som tur är kan man göra en god och enkel lingonsylt med chiafrön och söta med valfri sötning! Jag tog fibersirap
012A7184
Skriv ut

Chiasylt lingonsylt sockerfri

  • Författare: åse falkman fredrikson

Ingredienser

  • 2 dl tinade lingon
  • 2 msk chiafrön
  • 2 msk sötning
  • drygt 1/2 dl vatten

Instruktioner

  1. Blanda allt i en skål, mosa lingonen med en gaffel och låt stå i kylskåpet under natten.
  2. Häll sedan upp på burk!

Har du lagat detta receptet?

Tagga @56kilo.se på instagram och hashtagga det #56kilo


 
012A7187
Givetvis kan man använda vilka bär som helst! Receptet fungerar lika bra med t.ex. hallon =)
Hoppas det smakar!
Jag hoppas hinna kika in med lite Parisbilder senare! Vi ska sätta oss på frukosten och sammanställa alla bra Paris tips vi fått!

15 kommentarer
0

Du kanske också gillar

15 kommentarer

Camilla 13 december, 2015 - 15:39

Hej!
Undrar lite vad tanken är med chia frön istället för bara lingon?
Kram

Svara
Åse 13 december, 2015 - 16:25

Det binder så det blir sylt! :)) som gelé typ

Svara
Tina 23 november, 2015 - 21:02

Hejsan
Har laddat ner din app för ett tag sedan men den har försvunnit när jag bytade mobil. Skulle ladda ner den igen men den finns inte på AppStore.
Mvh
Tina

Svara
Åse 24 november, 2015 - 08:53

Den ska finnas nu! Titta igen =)

Svara
Daniels mamma 14 november, 2015 - 08:44

Hur är det med er?

Svara
Mårtenssons Kök 14 november, 2015 - 00:35

Vi sitter och tittar på direktrapporterna från Paris på tv just nu och sänder er en tanke. Hoppas verkligen att ni är i säkerhet och att ni får komma hem så nart så möjligt!
Kramar till er.

Svara
Ingrid Wildermuth 13 november, 2015 - 23:32

Hoppas ni är ok!!

Svara
Kerstin 13 november, 2015 - 20:54

Hopplöst att hitta ett ställe utan bara kaffe och cigg i Paris men ett toppenställe med superbra frukost (varianter på ägg bla) är Manfreds nära Chatelet les halles (adress: 1 rue Réaumur).

Svara
Maria Z 13 november, 2015 - 18:33

Hej! Har kört LCHF två veckor och hade inte klarat det utan dina recept. Ska man kanske läsa din blogg från början när du gick ned i vikt? För att klara av att inte tappa sugen menar jag? Gått ned 2 kg utan problem men är rädd för att det inte ska fortsätta så…Varit viktväktare i mitt ”tidigare” liv.
Trevlig helg och fortsätt att inspirera!!!

Svara
Caroline 13 november, 2015 - 11:49

Ser såååå gott ut, som alltid när du lägger upp nåt blir man hungrig 🙂
Hur länge tror du den håller i kylen?
Tack för en superblogg och allt du delar med dig av!

Svara
Åse 13 november, 2015 - 11:51

Säkert i 1-2 veckor! :))

Svara
Karin 13 november, 2015 - 11:09

Det här kom som ett brev på posten. Har letat efter sockerfri sylt! Mums!
Tack!

Svara
Ingrid 13 november, 2015 - 10:17

Här är en till som läser dagligen och gör många av dina recept men inte tycker att mina kommentarer skulle göra någon skillnad. Men jag lovar att bättra mig då jag förstår att det är viktigt med feedback när man bloggar. Smörgåsbakelserna lät supersmaskiga så dom får det bli ikväll. . Jag gör nog en hel tårta för den är ju godast dagen efter ? Kan man få en bättre frukost på lördagmorgon? Hoppas att ni får det jättehärligt i Paris.

Svara
Jenny 13 november, 2015 - 09:42

Åh så gott detta lät… måste testas ☆☆☆ jag gör dina kåldolmar ofta. Så gott med husmanskost ♡

Svara
Louise Hansson 13 november, 2015 - 09:23

Jag älskar sylt så de här receptet passar mig perfekt. Tack!!!

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.