Bubbel en onsdag och nu sätter julen igång!

20 december, 2012

Hej på er! Oj oj, nu börjar julstressen för mig, eller stress och stress, men nu börjar julförberedelserna på riktigt. De sista julklapparna ska handlas i dag, i morgon bitti ska all mat inhandlas och sedan åker vi ner till svärmor i Malmö för bowling, julmat och julklappsutdelning och lördag blir stora bak och gottelagardagen sedan söndag ska resterande tillagas och sedan är det ju oppesittarkväll! MYS!!
I går kväll firade vi boken med gott bubbel, blev  Rotari som jag fått prova via Vinguiden.com, får berätta mer om vinet en annan dag! Men det var riktigt gott och passade bra till ost och sälta!
Till det åt vi goda ostar, korvar, oliver, kapris, parmalindad chévre m.m. Mumma!!

Nu ska jag slänga på mig kläder så vi kommer iväg på lite julklappshopping ♥
Hoppas ni får en toppendag och stressa lugnt så här dagarna innan jul!! =)


Vackra rosa liljor med videungkvistar av min älskade man fick jag i går.
 

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Gabriella Rymer 8 januari, 2013 - 21:21

Hej,mycket trevlig blogg ! Kommer jag följa. Jag är fullständigt huvudlöst förälskad i dina tallrikar ! Jag tror dom är från samma serie som ett gigantiskt fat som vi fick i bröllopspresent. Var har du köpt dessa ??

Svara
Åse 56kilo 8 januari, 2013 - 21:41

Det är Mateus =))

Svara
arvegil 20 december, 2012 - 22:27

Det ser så himla gott ut!! Vet du vad, jag fick världens bästa julklapp ikväll när jag kom hem från jobbet – din bok! Som jag har längtat efter den!!
Kram och en riktigt fin god jul!

Svara
Åse 56kilo 21 december, 2012 - 08:41

Så roligt!! Hoppas den kommer komma till god användning!! =) God Jul!!

Svara
Carina 20 december, 2012 - 22:10

Hej! Har läst din blogg under många år nu, men sällan kommenterat. Måste bara berätta att jag fick din bok hem i brevlådan idag. Superfin, ska bli så kul att läsa den. Mvh Carina

Svara
Åse 56kilo 21 december, 2012 - 08:41

Vad roligt Carina!! God Jul!!

Svara
Ulle 20 december, 2012 - 20:42

Jag fick din bok idag och längtar tills barnen har somnat och jag kan börja läsa. Det ser lovande ut:-)

Svara
Carin 20 december, 2012 - 17:36

Åh Gud vad de där plockefaten ser goda ut! Och bubbel är ju aldrig fel! Min dotter har en dag kvar i skolan innan lovet, men de hade skolfesten idag och ikväll ska vi gå ”carol singing” med grannarna, så nog har julen börjat här också. Härligt! På lördag blir det gottebak här också.

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.