Brie/Salami baguette

Med 17% Brie ost och 9% Salami fick jag en sådan här superstor och smarrig macka till kvällsmat!! 13 pts.

[singlepic=85,150,113,,] [singlepic=86,150,113,,]

 1. Åhhh, guuu’ vad gott det ser ut *mums*

  Men någon Brieost blir det inte här på ett par månader, längtar tills man kan äta lite god ost igen ;-P

 2. Jummie ;-P Misstänker att du ätit lite points under dagen.
  Hörredu Åse, nu har jag provat flera av dina recept och samtliga har varit mkt lyckade, lite nya matvanor i den här familjen med nya maträtter gör att tom. jag tycker att det är jätteroligt att laga och planera maten. (Vi äter ju annars enormt mkt på restaurang)

  Efter första veckan med viktväktarstil har jag gått ner 2 kg! Coolt och jag har varken varit hungrig eller ätit äcklig mat :-d

  Heja dig Åse, du är verkligen en enorm insirationskälla för mig!
  Bamsekram *älska*

 3. Den såg verkligen god ut:)…jag ska köra igång på torsdag jag..och denna ggn ska jag banne mig lyckas..ska våga mer, förra ggn vågade jag inte äta ngt som var ”onyttigt” eftersom jag var rädd om pointsen..meen nu med alla dina recept i bakfickan så ska jag banne mig klara det som sagt;)

  Tack för en underbar blogg!:)

  KRaaam

 4. Vad skulle jag göra utan dina recept!!?? Du är super duktig att hitta på och räkna ut pointsen. Jag är så lat när det gäller att räkna ut points i egna maträtter att jag lätt ”uppskattar” vilket inte alltid blir så bra.
  Den här mumsiga smörgåsen hamnar på tallriken imorron kväll för jag kommer inte att hinna käka så många points under dagen.
  Längtar redan!!!

  **kram**

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..