Bresaolakorgar med chevrekräm

14 januari, 2019

Gooooood morgon raringar!

Ny vecka och klämkäckt och klyschigt, men nya möjligheter! 🌟🙋🏻‍♀️
Sovit som en stock i natt, ahhhhn älskar en god natts sömn!
Jag ska strax köra barnen till skolan sedan blir det löpbandet och Outlander på paddan! Bästa måndagsstarten!

Fick lite frågor på instagram HÄR ang bresaolakorgarna och de är ju så goda och enkla att göra!
Ett perfekt low carb plock! (Receptet ursprungligen från lisasrecept.se)

Man kan anpassa dessa lite som man vill, varför inte ha någon god färskost (blanda ut med lite creme fraiche) istället och toppa med lite andra nötter och flingsalt? Även olika fröer är goda. Rosta gärna både nötter och fröer lite 🙂

Chevre Chavroux är en chevre som jag ofta köper, den är bredbar och så god och enkel att fylla med 🙂 Använder den till kött, på bröd, till krustader och parmesanlex m.m!

Korgarna blir så där perfekt krispiga och lagom salta – i love Bresaola!

Här kommer receptet!

Skriv ut

Bresaolakorgar med chevrekräm

  • Författare: Åse
  • Portioner: 10

Ingredienser

8-10 skivor Bresaola
150 g Chevre Chavoux (eller 100 g chevre + 2 msk creme fraiche)
2 msk pinjenötter, gärna rostade


Instruktioner

Sätt ugnen på 200 gr, varmluft.
Spraya en muffinsform med smörspray eller pensla lite med olja.
Fyll 8 hål i muffinsformen med skivorna till en korg och sätt in i ugnen i ca 15 minuter, då är korgarna klara. Låt svalna.
Fyll med chevrekrämen oh strössla lite pinjenötter ovanpå.

Ha nu en toppendag!

Största kramen!


Nu säljer 56kilo, familjen och några vänner kläder och accessoarer. Välkommen in till 56kilo SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Catti 15 januari, 2019 - 22:49

Förlåt, trögtänkt som jag är förstår jag inte vad som menas med ’fyll 8 hål i muffinsformarna’ osv?

Svara
Åse 15 januari, 2019 - 22:53

Du lägger skivorna som en korg i muffinformens hål 🙂 Förstår du?

Svara
Catti 15 januari, 2019 - 23:11

Ja, nu trillade polletten ner, tack;-)

Svara
Eva Midvik 14 januari, 2019 - 11:58

Vad är breasola?

Svara
ÅsaS 14 januari, 2019 - 12:29

Lufttorkat nötlår..

Svara
Ingamaj 14 januari, 2019 - 08:47

Gomorron och tack för receptet. Ha en bra dag😍

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.