Bläää

8 augusti, 2007

Usch… känner mig som en smällfet val! Semestermoff ger en besk eftersmak! Jag vet att det bara är en känsla för i ärlighetens namn tror jag inte att jag väger mer än ca 2 kilo över målvikt, det går jag nu ner jättesnabbt, men det är känslan!

Helgen gick i matens, vinets och godisets tecken – precis som jag misstänkt men det gör inget, det var vår sista semesterhelg.
Sedan i måndags har jag och dottern godispaus. M får några hundralappar ifall hon klarar sig till helgen den 8:e då vi ska på bröllopsfest och jag får.. tja välbefinnande! 🙂

Men nu är verkligen semestern slut och det är lättare nu när Daniel är på jobbet igen. Tänker skriva här varje morgon nu ett tag och berätta hur gårdagen gick, det ÄR svårt så här i början att bli av med suget. När det väl gått en vecka så är det ju lugnt. Jag kan ju det här! 🙂 Operation ”skaka av sig semestermoffet” har börjat (började i måndags, så tredje dagen nu)
Jag behöver komma-igång-pepp!!!

23 kommentarer
0

Du kanske också gillar

23 kommentarer

Tack! | 5 6 k i l o . s e 9 augusti, 2007 - 07:30

[…] försvunnit sedan i måndags och det känns riktigt bra! Inte en godisbit sedan i söndagskväll Som Maria sa så ska jag kanske vara stolt över att det inte är mer moff än så som satt […]

Svara
Ella 9 augusti, 2007 - 07:06

”Moffare är vi allihopa, allihopa..trallalaaaa”!
Självklart fixar du att komma igång efter semestern! Jag har nu fixat 3 dagar men skallevärken har varit mega eftersom sötsugstarmen skriiiiker!
PEEEPPP i massor på dig vännen och spark i ändan i massor! kram/Ella

Svara
Maria i Göteborg 9 augusti, 2007 - 06:00

Jag, som så många andra andra, känner igen känslan av att vara en smällfet val. 😀 Men om du tar en ärlig titt på dig själv så kommer du nog på andra tankar. Tänk på att du klarat sommarens äventyr med ynka 2 kilos uppgång (om ens det). Då har du ju ändå varit utomlands, blivit husägare, träffat en massa goa vänner osv osv. Du har haft en sommar fylld av ”anledningar” att moffa. Du borde alltså känna dig jäkligt stolt… Jag är i alla fall grymt imponerad.

Många kramar från Gbg

Svara
Jessica 9 augusti, 2007 - 05:52

Nu när semestern är slut så kommer du att fixa det igen.Du har ju gjort det förr 🙂 Jag har gått upp knappt 3 o dom verkar sitta som berget(för det beror INTE på att jag äter fel :-X…hmmmm…huujo.
Men jag planera att läsa hos dej så man snabbt är på banan igen. Så Du är det jättefort ska du se!! Du är sååå duktig!

kramar

Svara
Cathrin 8 augusti, 2007 - 18:41

Visst är det tungt?! Men,nu är det nya tag som gäller!! Jag började min nya vecka igår och än så länge har det gått sådär,,ingen karaktär och motståndskraft här inte 🙂 11kg kvar,nu f-n ska blåslampan fram 😀 Lycka till,du klarar det här! Kram Cathrin

Svara
Annika 8 augusti, 2007 - 18:11

“skaka av sig semestermoffet”

DET skriver jag under på!

Kramar.

Svara
Tanja 8 augusti, 2007 - 17:32

Stora Peppningskramen kommer här!
Jag har gått upp tre härliga kilon under semestern och blir oerhört inspirerad av hur du lyckas. Nu vet jag att mina val kommer att göra att jag lyckas när jag sätter igång och äter bra igen på måndag när semestern är slut!
Jag är helt övertygad om att du fixar det hur bra som helst 😉
Kram från Tanja

Svara
Annica 8 augusti, 2007 - 16:25

Hej hej!
Så klart är du snart på banan igen. Du vet ju att du klarar det och ibland tycker jag nästan att det kan vara bra att moffa lite och lägga på sig något kilo, för när man väl sätter igång igen kan kroppen reagera med att tappa ett par kilon direkt.

Heja på! Vi finns här och stöttar dig precis som du peppar oss!

Kram & lycka till. Jag ser fram emot täta uppdateringar! 😉

Svara
tina 8 augusti, 2007 - 16:01

heja åse! en vecka grejar du fint, sen är du tillbaks på banan igen! såklart. kram

Svara
Lottani 8 augusti, 2007 - 15:11

Skickar massa pepp! Du kommer att klara det galant!

Kram

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.