Bläää

8 augusti, 2007

Usch… känner mig som en smällfet val! Semestermoff ger en besk eftersmak! Jag vet att det bara är en känsla för i ärlighetens namn tror jag inte att jag väger mer än ca 2 kilo över målvikt, det går jag nu ner jättesnabbt, men det är känslan!

Helgen gick i matens, vinets och godisets tecken – precis som jag misstänkt men det gör inget, det var vår sista semesterhelg.
Sedan i måndags har jag och dottern godispaus. M får några hundralappar ifall hon klarar sig till helgen den 8:e då vi ska på bröllopsfest och jag får.. tja välbefinnande! 🙂

Men nu är verkligen semestern slut och det är lättare nu när Daniel är på jobbet igen. Tänker skriva här varje morgon nu ett tag och berätta hur gårdagen gick, det ÄR svårt så här i början att bli av med suget. När det väl gått en vecka så är det ju lugnt. Jag kan ju det här! 🙂 Operation ”skaka av sig semestermoffet” har börjat (började i måndags, så tredje dagen nu)
Jag behöver komma-igång-pepp!!!

23 kommentarer
0

Du kanske också gillar

23 kommentarer

Carina i Tyskland 9 augusti, 2007 - 08:05

Heja dig Åse! Det grejar du galant!
Kramar

Svara
jenny 9 augusti, 2007 - 07:54

KOM IGEN!! Som du säger: Du kan ju det här!! Klart att det är svårt den 1:a veckan med sötsug och allt men du fixar detta galant!!
Skickar massor av pepp-kramar!

Svara
B-M 9 augusti, 2007 - 07:40

Självklart ska du få lite peppning!!! Visst är det svårt att bryta semester(o)vanorna!
*pepp pepp pepp*

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.