Bildkavalkad och nättroll

6 maj, 2012

Nu sitter vi på tåget hem!! Jag och Sofie bokade om våra biljetter, för vi ville bara hem till våra familjer!
Gårdagen var helt underbar med så många glada mammor och det var så kul att träffa gamla goda vänner igen!
Ann hade jag inte träffat på flera år och älskade Sara likaså!
Jag fick krama om Katrin och Phillip igen på LCHFklubben och så fick jag ett lååångt samtal med TV kocken Pelle Johansson som vänner till mig känner och det var roligt att prata råvaror, mat och hälsa med honom!!

Förrätten var god! Ädelost med äpple, sallad etc, varmrätten var också god tycker jag, var oxfilé med svartfötter och ngn potatisbakelse jag skippade. Efterrätten skippade jag också, smakade en sked men var inte så gott. Tröttheten kom i fatt mig efter maten så efter jag kramat om vinnarna så gick jag och Annah till rummet för att prata och soooooova!!

Galan har varit supertrevlig och tjejerna bakom har gjort ett bra jobb även om där var en del brister och jag hoppas vi kan dela med oss av feedback så det kan bli ännu bättre!

I morse när jag skrev om att jag gick utan pris detta året och i samma inlägg riktade kritik kring röstningsförfarandet så fick jag en högst otrevlig kommentar.
Kommentaren hamnade direkt i papperskorgen för anonyma ”troll” (som de kallas i internetvärlden) har ingen plats i min blogg, speciellt inte elaka påhopp. Döm om min förvåning när jag en stund senare får en kopia på en trist kommentar till Victoria och jag känner igen IP adressen (den står alltid i mailet man får med kommentaren), men inte bara det – för i min blogg hade denne människa använt ett fingerat namn och en falsk email adress, men hos Vickan var även hennes riktiga mailadress med och det tänkte hon nog inte på.


Denne människa hade alltså först surfat in till mig och sedan till Vickan och kräkt av sig lite bitterhet. Det värsta i denna historien är att det är en återkommande läsare här på bloggen som alltid skrivit så mkt gulliga saker, tackat för vintips (detta är lite dråpligt med tanke på hennes kommentar i dag) och tackat för LCHF recept men i dag gömde hon sig bakom fingerat namn och fingerad mail adress.
Du borde skämmas! Det är så mkt dumheter i denna kommentaren som egentligen inte borde få utrymme här men eftersom jag tycker att det är så dumt, så dumt så dumt så delar jag med mig och/eller är första och sista gången -min blogg är inget forum för ”troll”.

20120506-155147.jpg

1 veckas kurs??? Var har du fått det i från?
Vin frukost, lunch, middag (jag äter ju inte ens frukost! Duuuuh)
Nä, i bland är den svenska Jantelagen något extra! Så bara för att ett vinglas finns med på de flesta receptbilder så innebär det att jag dricker vin till ALLA måltider??? Tror du att jag lägger upp all mat jag äter? Tror du att mitt hem alltid är välstädat bara för att jag väljer att lägga upp bilder när det är det? Jag väljer aktivt vad jag vill dela med mig av! Tror du att jag skulle åkt och hämtat mina barn på dagis på eftermiddagen om jag hade druckit vin till lunch!? NEJ jag pimplar inte vin, även om du skrivit detta en gång förr (nu vet jag ju vem du är!!) jag NJUTER av ett glas vin till MATEN några gånger i veckan, och JA det är hälsosamt för hjärtat med ett glas rött vin om dagen, men givetvis beroendeframkallande i större mängder och absolut inte sunt och hälsosamt för levern, hjärnceller och you name it heller då. Jag lovar, du behöver absolut inte vara orolig för mina alkoholvanor!
Och HUR skulle en kost med protein från kött, fågel, fisk, ägg, skaldjur och ägg, naturliga fetter i form av smör, kokosfett, olivolja, rapsolja, grönsaker från hela växtlighet, fulla med antioxidanter, mineraler och vitaminer kunna vara FARLIG??? En kost där man minimerar cancerogent socker, där man äter så lite gluten som möjligt, där man äter så rent och oprocessat som möjligt – skulle det ge BIEFFEKTER? Läs på! Skulle jag må bättre och leva längre menar du om jag adderade pasta, potatis och ris och gryn till min kost? Skulle mitt hjärta må bättre av processat margarin? Lightgrädde med stabiliseringsämnen?

Man får tycka precis vad man vill om mig, men: Ge då katten i att besöka mig, att kommentera här för bevisligen kan du inte hålla dig härifrån??


Och var rak och ärlig och göm dig inte bakom anonymitet. Tvi!
Detta är min blogg, jag delar med mig av det mesta jag kan när det gäller mat. Jag delar med mig av mitt privatliv och tips, råd etc. Totalt valfritt att spendera sin tid här eller inte.

Sorry till alla Ni som hamnade mitt i ett ganska negativt inlägg, men ibland får även en obotlig optimist som jag nog!

[nggallery id=11]

Underbara läsare! Ska svara er i mrg men tills dess: TACK! Ni väger upp alla troll tusen ggr om! Jag får så mkt beröm för att jag har en så trevlig blogg och NI ingår i det berömmet ju för era kommentarer lyfter allt här! Internetvärldens bästa läsare håller hus här!

94 kommentarer
0

Du kanske också gillar

94 kommentarer

Kicki 10 maj, 2012 - 22:37

Go girl!! Älskar din blogg och blir inspirerad av dina underbara recept din ödmjukhet. Att vara en livsnjutare är INTE skamligt men som sagt det finns så mycket avundsjuka. Du har ett väldigt vackert hem och självklart tar man inte foton på smutstvätt eller dammråttorna under sängen. Och sen tycker jag att dina alkoholvanor är helt normala..Skål gumman och fortsätt med att sprida glamour och flärd!! Kram på dig!!

Svara
Åse 11 maj, 2012 - 07:05

Kram tillbaka!! Blir glad över din kommentar!! :))

Svara
Caroline 10 maj, 2012 - 13:33

Hehe ja oxfilé med svartfötter låter ju alla tiders 😉 hihi

Usch vilka människor det finns! Varför…? VARFÖR kan man inte bara va glad för andras skull? Jag kan inte kalla mig jätteframgångsrik men det beror ju oxå på hur man ser det. Sen arbetar inte jag aktivt heller för att uppnå nåt särskilt i mitt liv just nu (förutom en ev. utbildning framöver…) Förmodligen så är inte denna person så framgångsrik i något hon tar sig för (kanske har hon inte arbetat aktivt för att göra sig själv det heller) och det är ju samma för Vickantikkan som även hon fått utstå en hel del skit genom åren. Och det är BARA ren jäkla avundsjuka!! Folk som tycker att ni har allt men inte jobbat för det… skillnaden är ju att det har ni visst!!! Och hade dessa avundsjuka personer oxå arbetat hårt för att få nåt så hade kanske även de varit lika framgångsrika på sitt område!

Nä, bara strunta i dom. Jag vet att det är svårt men du vet att du har alla oss andra bakom dig så hon är bara en fis i rymden! 🙂

Stor kram!

Svara
Åse 10 maj, 2012 - 15:08

Tack söta rara!
Ja det osar lite missunnsamhet och avundsjuka! Men som du säger varför vara avundsjuk? KRAM fina!!

Svara
Linn Jonsson 10 maj, 2012 - 09:34

DU har en SUPERBRA blogg. Tråkigt med personangrepp och SÅ ONÖDIGT. Avundsjuka? Håller själv på att prova mig fram för att jag vill gå ner i vikt. LCHF tilltalar mig, men efter tre veckor har jag fått ont i magen. Vet inte om det beror på dieten eller på att jag fuskat i tre dagar när jag var på spa. Hur som helt. Jag gillar din blogg. Jättebra inspiration för oss som inte nått ända fram än och det är trevligt att du blandar med lite inredning också. Självklart att du väljer att ta bilder när det är fint:) Tack, KRAM och hoppas att du vinner nästa år.

Svara
1 7 8 9

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.