Bästa Tacogratängen!

av Åse

Detta är ju en klassiker sedan länge, så god i stället för bara tacofärs när man gör en god Tacotallrik! Blev gårdagens middag!
Så tips till er som ska ha tacos i dag, för det är ju freeeeeeeeeeeda’!!! =)

I går hade jag jalapenos ovh paprika på min och ingen tomat eller avokado för det serverade jag bredvid.

  

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

9 kommentarer

Grymt god Fajitasgratäng - 56kilo.se - Recept, inspiration och livets goda 2 juni, 2020 - 11:22

[…] går kväll blev det Fajitasgratäng som jag byggde lite på min tacogratäng. Det blev såååååå gott! Ni måste prova! Barnen älskade och man kans ervera den till sallad […]

Svara
Grymt god Fajitasgratäng! - 56kilo - Wellness, LCHF och Livsstil 23 mars, 2018 - 15:43

[…] går kväll blev det Fajitasgratäng som jag byggde lite på min tacogratäng. Det blev såååååå gott! Ni måste prova! Barnen älskade och man kans ervera den till sallad […]

Svara
Catja 30 mars, 2016 - 13:38

Är röran du serverar till din guacamole?

Svara
Pia 15 november, 2014 - 23:07

Hej!
Kan man använda färdigköpt tacokrydda!
Tack för en inspirerande sida:-)
Hälsn
PIA

Svara
Åse 16 november, 2014 - 09:56

Ja det kan du men de innehåller tyvärr väldigt mycket socker 🙁

Svara
Anita 27 februari, 2012 - 19:35

Nu har vi ätit Tacogratängen,blev paprika och lite fefferoni uppepå. Min man äter inte advokado så jag hoppade den. Men oj vad mättande det var. Blir matlåda imorgon. Mums! 🙂 Ha en trevlig måndagkväll.

Svara
Åse 27 februari, 2012 - 19:39

Gött!! Kul det smakade!!
PS: Du frågade om träningen i ett annat inlägg?? Det går bra! Bättre och bättre! Nu kan jag ju börja lämna lille vovvsen lite då och då så nu är det inget som hindrar mig!

Svara
Anita 26 februari, 2012 - 20:30

Tack, nu är måndagens middag räddad, tisdag blir det ditt panerade fiskrecept. 🙂 Önskar dig en bra måndag!

Svara
Jeanette 25 februari, 2012 - 06:50

Som alltid lika inspirerande att gå in på din sida:)
Detta får bli söndagsmaten:)

Själv åt ja lövbiffrullader med dijonsenap, hackad lök och riven västerbottensost som fyllning, till det broccoligratäng.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.