Barcelona – Torres Vingårdar

11 november, 2016

Hej vänner!
FREDAG! Och jag känner mig lite vilsen i dagarna. Var en lång resedag i går! Vi lämnade Barcelona vid 15, sedan hade jag 3 timmar på Arlanda (inkl försenat flyg) innan jag landade i Ängelholm/Helsingborg vid midnatt. Raka vägen hem och kröp ner i sängen så i dag känner jag mig oförskämt pigg ändå!
Jag har ju inte hunnit uppdatera er så mycket om Barcelona men vi har haft det fantastsikt. Som vanligt med sådana här jobbresor så är det späckat schema och två dagar känns som dubbelt så långa.
Det har varit som ni förstår betoning på vin och mat och vi har ätit såååå gott! 
Som vanligt så skippar jag bröd och desserter smakar jag bara lite av – det är en fantastisk livsstil att leva med lågkolhydratkost och enkelt att resa med! Jag känner aldrig att jag går miste om något och att kunna äta gott och må bra utan att känna sig överjäst och proppmätt! 
När vi anlände i tisdags, (försenade så klart) så checkade vi in i de fina rummen, vi bodde på Catalonia Passeig de Gracia – mycket centralt och riktigt fint hotell!
Sedan gick vi bort de få minutrarna till Cachitosett så mysigt Tapas ställe!

012a5542
012a5553
012a5562
012a5563
Mysiga tjejer! Victoria, my wingwoman, Tilda (låg på hotellet med migrän på bilden dessvärre) med syster Joanna, Maria och Susanna och tuppen i gänget: Christoph Kammuller som är PR Chef för Torres (f.d VD i Sverige)
012a5565
Vi vaknade till en fantastisk dag!
En god frukost med tillhörande Bellini och lite fotdopp i poolen! Hör ju till, eller hur? 😉
012a5568
012a5570
012a5581
dsc08123
dsc08129
Nästa stop på schemat var Torres vingård Pac de Penedes.
Torres viner är ekologiska och har ett fantastiskt hållbarhetstänk! Me like! De har 1800 hektar vinodlingar och alla är ekologiska!
Efter Pac de Penedes åkte vi till närliggamde vingården Bodegas Waltraud där deras premiumviner tillverkas. Efter det vinprovning med Chefsvinmakare Josep Salarich i Torres egen restautang Mas Rabell och en fantastisk lunch efterråt med råvaror från deras egna odlingar, självklart ekologiska!
(Klicka upp för större storlek)


Ni ser bag in boxen på bordet? Det är en hyhet som kommer till Sverige i december som ni MÅSTE prova! Fantastisk kvalitet för ett boxvin!
Sista stop var ytterligare en vinprovning (tur det finns spottkoppar! Haha) med ingen mindre än Miguel Torres syster Mireia Torres där vi bland annat drack ett 41-årigt vin (1975!) WOW säger jag bara!
dsc08177
dsc08180
dsc08201
Nästa inlägg får ni se mer av allt gott vi åt, bland annat på Michelinrestaurangen Angle.
Ha en fin fredag så länge! KRAM!
❤️

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Herrarnas och (Damernas) MENY - 56kilo - De godaste LCHF recepten! 25 april, 2017 - 14:42

[…] Torres vingård i november fick jag smaka deras nyhet Sangre de Toro på box för första gången och sedan dess […]

Svara
Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 11 november, 2016 - 11:54

Några dagar i Barcelona är aldrig fel. Ni ser verkligen ut att haft det underbart! Gött

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.