Bara ett livstecken

Hej alla!

En del av er saknar uppdateringar här vad jag förstått 🙂 Roligt att ni saknar mina recept etc!
Jag kommer igen, promise! Om inte förr så  i oktober när det är dags att komma tillbaka till före-gravid-formen igen, då blir det stramare tyglar igen.

Ha en skön sommar så länge och gör jag någon god maträtt så hamnar den här såklart!!

 1. Hej hjärtat. Vad trist att läsa här vad som hänt….. kan bara säga att jag önskar att jag hade lite av den karaktären du har och tycker det är skoj att följa dig för det ger mig inspiration att ta tag i mig själv. Bry dig inte om sånt det är så trist med avundsjuka människor för det kan inte vara nått annat…..
  Kramar

 2. Ja, det är nog ingen annan som är intresserad av min kommentar så jag sätter den som privat meddelande. Jag älskar typsnitt, samlar på typsnitt jag tycker om, och undrar vilket typsnitt du använder i dina rubriker samt i huvudrubriken 56 kilo.se?
  Ursäkta min konstiga fråga…. ;o) Tycker att du inspirerar andra och jag gillar recepten fast jag inte behöver gå ner i vikt.
  mvh
  Lotta

 3. Alltså, aldrig får en människa sticka ut.
  Jag tänker förstås på det du skrivit nedan om den trista kommentaren.
  OM man nu retar sig på en person som VÅGAR lägga ut sin vikthistoria på nätet och INSPIRERA andra – varför ska man bemöda sig? USH, jag förstår att du blev ledsen.

  KRAM!!!

 4. Hej alla
  Grattis till en otrolig viktnedgång. Jag har precis börjat och behöver hur mycket inspiration som helst. Slutade röka för 7,5 år sedan och har gått upp cirka 10 kg. Dessa kilo sitter som berg och jag vet var min arkilleshäl är – nämligen choklad på längden och tvären.

  Undrar lite om du kan ge lite råd och tips. Motionerade du mycket o i så fall med vad och hur mycket per dag. Jag själv är ingen trogen motionär – ligger hellre på soffan. Brukar faktiskt dock cykla ca 15 minuter på min träningscykel per dag….
  Snälla du skicka ett mail till mig med lite råd och tips…
  Ha de bra
  Annetth

 5. Hej.
  Hamnade här av en slump och hoppas det är okej att jag läser din blogg. väldigt inspirerande då jag själv kämpar med vikten.
  kram frida

 6. Hejsan Åse.

  Du som vet, hur mycket potatis resp pasta kan jag äta för ett visst pointvärde?

  var det potatis 5 points och pasta 4 ? och var pastan fullkorn?

  Kram Pia

 7. Hej
  Superbra recept har du måste jag säga! Hoppas att du mår bra nu under dina sista graviditetsmånader 🙂 Ska bli kul när du kommer tillbaka och skriver oftare.

 8. Måste få tacka för denna sida som verkligen underlättar för en pointsräknande jänta från götet. Pointsuträkningsverktyget är GULD! Stort tack för att du underhåller denna sida även när du själv inte är aktiv.

  Kram och hoppas allt går bra med magen
  Anna A
  (fröken plommon)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..