Baconlindade dadlar är bland det godaste i plockväg! Perfekt som aptitretare eller som fördrinksplock eller till tapasen!
Så enkelt och snabbt gjort!

Det enda du behöver är ett gäng medjooldadlar (de är saftigast), bacon och en het ugn!

Baconlindade dadlar

Författare: åse falk,man fredrikson   Portioner:

Ingredienser

  • 1 paket bacon
  • 15 st dadlar utan kärnor

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 gr.
  2. Dela baconpaketet på tvären och rulla in varje dadel i en baconskiva.
  3. Lägg de baconlindadde dadlarna på en ugnsplåt och stek dem i ugnen tills baconet är krispigt.

SparaSpara

  1. Det är ju såå gott med bacon och dadlar i kombination, just den salta och söta kombon. Skulle lätt kunna trycka i mig alla 15 på egen hand..
    Nu är jag nyfiken på vad du har kockat ihop, det som ligger mellan sillsnittarna och kavringsnittarna. De såg också riktigt goda ut.
    Ja, jag är hungrig (eller småsugen) nu, efter ett antal timmar i stallet och en timme på hästryggen.
    Kram, ÅsaS

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..