Baconlindade dadlar

4 december, 2017

Baconlindade dadlar är bland det godaste i plockväg! Perfekt som aptitretare eller som fördrinksplock eller till tapasen!
Så enkelt och snabbt gjort!
Det enda du behöver är ett gäng medjooldadlar (de är saftigast), bacon och en het ugn!


Skriv ut

Baconlindade dadlar

  • Författare: åse falk,man fredrikson

Ingredienser

  • 1 paket bacon
  • 15 st dadlar utan kärnor

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 gr.
  2. Dela baconpaketet på tvären och rulla in varje dadel i en baconskiva.
  3. Lägg de baconlindadde dadlarna på en ugnsplåt och stek dem i ugnen tills baconet är krispigt.

Har du lagat detta receptet?

Tagga @56kilo.se på instagram och hashtagga det #56kilo

SparaSpara

Du kanske också gillar

2 kommentarer

ÅsaS 11 december, 2017 - 23:08

Det är ju såå gott med bacon och dadlar i kombination, just den salta och söta kombon. Skulle lätt kunna trycka i mig alla 15 på egen hand.. 😋
Nu är jag nyfiken på vad du har kockat ihop, det som ligger mellan sillsnittarna och kavringsnittarna. De såg också riktigt goda ut.
Ja, jag är hungrig (eller småsugen) nu, efter ett antal timmar i stallet och en timme på hästryggen.
Kram, ÅsaS

Svara
Eskil 11 december, 2017 - 17:38

Håller med om att dadlar är supergott!!
Vart köper man de bästa dadlarna i Helsingborg?
Himla bra recept 😀
Mvh
Eskil

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.