Baconlindad kycklingfilé med gorgonzolagömma

20 november, 2008

2 personer á 9 pts

2 kycklingfiléer
30 gram gorgonzola (2 msk)
1/2 paket bacon (4 skivor)
Potatis

Gör djupa snitt i kycklingen och göm bitar av gorgonzolan och rulla sedan två baconskivor runt kycklingen, stek dem hastigt i hett panna så de får stekyta och stek sedan färdigt i ugn, 200 grader i ca 20-25 min.
Servera med klyftpotatis kryddade med flingsalt och timjan.

Vill man spara in på kolhydraterna kan man istället ta en extra kycklingfilé, baconskiva + mer gorgonzola (35g istället för 15g) per person och servera med en god sallad istället för potatis för samma pointsmängd!

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Ulrika F 21 november, 2008 - 20:19

Gud så gott det lät!!!

Kram…

Svara
Åse 21 november, 2008 - 09:49

Tanja:
Jag har alltid lite fett på, oftast så sprayar jag på olivolja (har en sådan oljesprayflaska)och det fettet räknar jag aldrig!

Svara
Tanja 21 november, 2008 - 09:44

Ser mycket gott ut!! Har du något fett på potatisen eller lägger du dem på bakplåtspapper så att de inte ska klibba fast på plåten?
Kram Tanja

Svara
a-k 21 november, 2008 - 09:25

Mumma, måste testa!

Svara
Jessica 21 november, 2008 - 08:24

mmmmm,påminner om ett annat jag har.
Låter supersmarrigt! Det blir till att testa en dag 🙂

Trevlig helg!
kram

Svara
Bina 21 november, 2008 - 07:13

Mums!

Svara
Syster Pia 20 november, 2008 - 22:05

Nämen tack du! Min skål med fil och musli var inte 1/10 del så smarrig som din måltid! Vill ha!!!!! =)
Puss söstra!

Svara
Carina i Tyskland 20 november, 2008 - 21:05

Mmmm, ser jättegott ut!!!

Svara
Stream 20 november, 2008 - 20:57

Det låter och ser gott ut!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.