Avocado- och Äggsallad Wrap

18 januari, 2017

Hej! Jag är på väg mot Stockholm i möte över dagen. Vilket ruuuuusk i Skåne! Hoppas det är lite trevligare i Sthlm.
I går gjorde jag en sådan god äggsallad som jag serverade i salladswrap! Kan tänka mig att det är suuuuupergott med fajitagrillad kyckling också! Det ska jag testa nästa gång.
Ägg, avokado, citron, koriander – alla favoritlivsmedel för mig!


Det ser tom gott ut oblandat eller hur!? =)

Sluuurp!!


Med aluminiumfolie runt om blir det enklare att äta!


Här kommer receptet! Hoppas det smakar =)
Skriv ut

Ägg- och Avokadosallad

  • Författare: åse falkman fredrikson

Ingredienser

Äggsallad

  • 1 avokado
  • 2 msk majonnäs
  • saften från 1/2 citron
  • 4 ägg
  • 1/2 selleri, finhackad
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1 handfull koriander, grovhackad
  • salt, peppar

Tillbehör

  • 2 stora isbergsblad
  • lite spenat
  • gurka och tomat

Instruktioner

  1. Koka äggen nästan hårdkokt (7 min ca)
  2. Mosa avokadon med citronsaft och majonnäs. Finhacka sellerin. Grovhacka koriandern.
  3. Skala och dela äggen med äggdelare (kors och tvärs)
  4. Blanda ihop allt försiktigt, det ska inte bli för ihopamosigt.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 2

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Barbro 19 januari, 2017 - 21:17

Verkar ju jättegott bara man får tag i en fin avokado.
Hur lyckas man få tag i en bra avokado har du något bra tips ??

Svara
Åse 19 januari, 2017 - 21:26

Jag köper alltid omogna i nät. Låter dem mogna i fönster 🙂 när de mognat – in i kylen!

Svara
madde 19 januari, 2017 - 08:18

Jag älskar också ägg o avokado, så jag tackar för detta receptet!

Svara
Susanne 18 januari, 2017 - 22:59

Så enkelt, gott och smidigt 🙂

Svara
Anchi Eriksson 18 januari, 2017 - 13:35

Du hade rätt….yummie vad gott! Detta kommer jag att prova. Koriander är ingen favvo, persilja borde gå. Ha en fin dag i Stockholm;) Kram

Svara
Åse 18 januari, 2017 - 18:56

Persilja är jättegott i! Dill också!

Svara
Ann-Sofie 18 januari, 2017 - 11:40

Mums, ser supergott ut och dessutom snabbt och enkelt att sno ihop! Hos dig hittar jag ALLTID massor av inspiration, tack för det ♥
Testade att riva vitkål, steka det lite, blandade i kvarggrädde, västerbottenost och salt och peppar, mums! Serverade till fiskgratäng. Toppengott!
Ha en finfin dag i Stockholm ♥

Svara
Åse 19 januari, 2017 - 10:38

Varsågod darling! tack för din härliga positiva optimism! ❤️ Mums för vitkålsfräset! YUM!! Kramar!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.