Åse 40 år / Midsomarafton!

23 juni, 2013

Som sagt, vilken dag!! Det hade ju stressats och fixats och förberetts och jag var ganska slut på morgonen faktiskt!! Men efter lite energipåfyllning i form av lunch med våra älskade Örebroare så kom vi snabbt i partymood! Vi hann med incheck på hotellet också (Fina Clarion Grand Hotel) som så gulligt lämnat en födelsedagshälsning 🙂
Sedan bar det hem och hämta barnen och i väg till lokalen! (H55 paviljongen i hamnen)
Vinetiketterna och servetterna tryckte jag upp hos Calligraphen (vinetiketterna finns bara på deras bröllopssida)
Vi hade även gjort en egen drinkpärm med våra favooritdrinkar (recept) som gästerna sedan kunde blanda själva! Uppskattat!
Roliga lekar höll i gång oss på tidiga kvällen.
Nu får bilderna stå för resten! jag ska krascha i soffan! I MORGON FYLLER JAG 40 ÅR! =)))
TACK alla som var där och gjorde min dag!! Och till er som inte kunde vara med, jag tänkte på er! ♥

2013-06-21 13.29.40

DSC_3727

DSC_3733

DSC_3718

IMG_5107

2013-06-21 14.30.54

En del bilder är lånade av Victoria! Jag hann inte ta så många detaljbilder så de stod hon för! ♥

25 kommentarer
0

Du kanske också gillar

25 kommentarer

Suss 25 juni, 2013 - 20:54

Grattis i efterskott fina Åse
Kram

Svara
Marguerite 25 juni, 2013 - 10:33

Vilken härlig 40 års fest och vilka fina foton! Tack för att vi fick vara med på ett hörn av ditt party!!
Jag har en fråga när det gäller maten, som jag har gått och funderat på ett par dagar;) Har du gjort maten själv? I min värld så skulle det aldrig funka nämligen, att göra så mycket mat till så många personer! Om det nu skulle vara så att du lagat det själv, så skulle jag tycka att det vore jätteroligt om du gjorde ett inlägg här på bloggen om hur man bär sig åt! Hur tänker man, hur långt i förväg kan man börja att förbereda olika rätter osv, typ ett körschema, för man blir väldigt inspirerad och tycker det ser väldigt kul ut med din härliga fest!! Men eftersom jag är en person som ofta kommer ur duschen lagom till att de första gästerna parkerar på gårdsplan, för att jag har grejat i köket in i det sista, så blir det inte fest så ofta som jag kanske skulle önska!!!!!

Svara
Åse 25 juni, 2013 - 11:01

Hej!! Nääääädu maten har jag inte gjort själv! Då skulle jag gått på knäna 😉 Det räckte med det andra att tänka på =))
Vi använde oss av en cateringfirma som även hade porslin och bestick. Glas etc hade vi själva.
=) PS jag är också sådan som kommer ut ur duschen när gästerna kommer! 😉

Svara
Marguerite 25 juni, 2013 - 11:23

Hahaha……du som är en sådan superqvinna;)))) Det lät bra det där med cateringfirma till en stor fest!! Skönt att höra att det finns fler än jag som står i duschen när gästerna kommer!! Värst var det julafton 2009 när vi nyinflyttade till en 1800-tals gård med stora renoveringsbehov, skulle ha grötfrukost för släkten kl 11!! Dom kom ungefär en kvart tidigare då det mesta var kaos, då rusade jag in i duschen när dom parkerade, duschade och fick sedan gå igenom vardagsrummet (för att komma till sovrum och garderob) där alla satt sig, och hälsade välkommen och god jul endast iklädd en duschhandduk!! Kändes sådär halvkul kan jag tala om!!!!

Svara
Åse 25 juni, 2013 - 12:16

Haha usch känner igen känslan 😉 Tidsomtimister har nog gott om adrenalinduscher misstänker jag ;)) Haha!!

Svara
Camilla 24 juni, 2013 - 12:54

Läser din blogg varje dag men undrar en sak…det är mycket alkohol i bloggen…är det så att ett missbruk ersätts av ett annat?

Svara
Åse 24 juni, 2013 - 12:58

Det kan det göra! Men i mitt fall behöver du inte oroa dig. Jag tror det ser mer ut eftersom jag har vinsamarbeten. Vi svenskar tror att om man dricker alkohol så dricker man MÄNGDER. Det är synd att de fördomarna finns men det är väl för att det inte flnns en naturlig vinkultur i vårt land. Det anses hälsosamt att dricka 1 glas vin per dag och inte ens det gör jag.

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 24 juni, 2013 - 12:37

Stort grattis på din dag!
Ni verkar ha haft en helt otroligt härlig födelsedagsfest. Härliga bilder!
Nu blev jag jättenyfiken vad du fick av Micke och Vickan? Såg väldigt mystiskt ut. 🙂
Ha en toppendag! Njut! Och hoppas du får många, många härliga år framöver.
Kram Erika

Svara
Anja 24 juni, 2013 - 11:25

Ett stort GRATTIS på din stora dag!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.