Är ni motiverade?

30 september, 2011

Hur går det för er? Är ni motiverade? Det är lite kul med statistik för 56kilo har alltid haft som flest besökare i januari och i september, det är då man vill viktminska. Då ska julens kilon försvinna och sommarens semesterkilon bort! Men hur går det? Dalar motivationen?
Tyvärr är det ju så att lika stor som motivationen var då efter sommaren lika mycket lyser den med sin frånvaro när hösten kommer, vi kan gömma våra bilringar med jackor, dubbelhakan gömmer vi med en stor halsduk. Det är ju så gott att mysa i hösten, ett glas vin, lite mörk choklad…
Men vet ni, det är ju NU vi ska börja ta hand om oss! Komma väl förberedda till december, då vi vet att många frestelser kommer. Vi vill ju ta långa promenader i höstvädret och känna oss lättare och vackrare!
Hur vill ni bli inspirerade av 56kilo? Berätta! Jag har alltid följt min egen känsla när det gäller blogginlägg, men kanske är det något speciellt ni vill läsa som inte finns här, eller som sällan finns här? Jag motiveras i alla fall av era kommentarer så glöm inte bort det 😉 Era kommentarer är vatten på min bloggkvarn =)
Jag har ju själv börjat arbeta bort mina semesterkilon, jag är nämligen människa precis som ni och varenda sommar kommer några få kilon tillbaka som en kär gammal vän! 😉 Det är OK för jag har valt att släppa på tyglarna under sommaren – för mig är det livskvalitet. Många undantag = mer fettlagring.

Hur gör jag, som annars äter LCHF när jag viktminskar? LCHF är världens bästa hälsokost men ibland får man mecka lite för att uppnå viktminskning.
1. Jag har börjat träna.
2. Jag utesluter yoghurtfrukosten och äter äggfrukost. Jag håller mig mätt så länge med äggfrukost och det passar min fettförbränning bäst.


3. Jag äter högst 0,5 dl grädde/cf per dag. Resten av fettet kommer från andra fettkällor som kokosfett, naturligt feta livsmedel.
4. Undantagen existerar inte under min viktminskning. LCHF sötsaker ätes enbart vid besök eller när vi är bortbjudna – helst undviker jag det.
5. Jag dricker mycket vatten.

I dag är det fredag, och vi ska hem till LCHF:ande vänner! Skönt! =)
Ha en skön helg ni alla!! Vi hörs under helgen, antagligen kommer bilder från i kväll – måste ju visa vad mästerkocken Patrik bjöd på! =) (no pressure patrik! heheh)

K R A M


Nu säljer 56kilo, familjen och några vänner kläder och accessoarer. Välkommen in till 56kilo SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 
31 kommentarer
0

Du kanske också gillar

31 kommentarer

Madde 12 oktober, 2011 - 00:52

Jag satte igång med LCHF i aug. efter att ha testat det mesta för att bli av med mina sista gravidkilon. Viktväktarna, soppor, naturdiet.etc. Har en kompis som prövat LCHF med bra resultat så jag tänkte varför inte. Har sedan 14 Aug gått ner till 59kg fr 64.5. Känns så otroligt skönt och detta är verkligen en diet som jag känner fungerar bra för mig. Jag är inte hungrig eller småsugen hela dagarna som jag är med andra dieter. Jag får äta god och mättande mat och det bästa är att hela familjen kan äta samma sak (fast jag brukar göra lite pasta, potatis.etc. till barnen).

Vi har börjat prata om att bli gravida igen. Hur fungerar LCHF när man är gravid? Jag bor i USA och jag vill inte ta upp denna diskussion med min Dr för begreppet är inte lika vanligt här som i sverige.

Tack för en underbar blogg, spec alla smarriga recept 🙂

Svara
Åse 12 oktober, 2011 - 08:34

GRATTS!! LCHF fungerar jättebra som gravid, det är ju naturlig mat som vi alltid ätit =) Vad är bättre än att ge dig och din bebis en bra kost utan tillsatser och med bra energi =) Lycka TILL!!

Svara
Lisa - majamyra 5 oktober, 2011 - 13:12

Hejsan, jag är ganska så ny på din blogg. Du har fått många kommentarer och jag har inte läst alla ännu , så kanske finns min fråga där redan..

Jag undrar hur du ser på LCHF för barn i åldrarna 9-12 t.ex. Du skriver ju att man minskar sötsuget och det vore ju faktiskt alldeles fantastiskt bra för barnen. De är ju sugna på något jämt och ständigt, även 5 min efter middagstid. Hur gör ni?

MVH

Lisa – vars man nyligen börjat med LCHF

Svara
Åse 5 oktober, 2011 - 13:48

LCHF fungerar jättebra på barn! De kan oftast äta mer kolhydrater än vi vuxna i form av lite ris, rotfrukter, potatis etc. Gluten ska vi alla försöka undvika.

Svara
maja 1 oktober, 2011 - 20:09

Jag är inte å värst motiverad just nu…världens svacka:( Meeen jag BLIR inspireras av dina inlägg. Dina bilder gör också sitt till, och alla goa recept du delar med dig av. Alla tips och råd och allt du berättar gör att jag aldrig vill sluta läsa din blogg. Ja jag är nöjd helt enkelt;) Men just nu måste jag sparka på mig själv en aning..suck;) Kram

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.