Apropå frallor

5 juli, 2011

De var superbra som hamburgerbröd också!
Naaaaamnam!

20110705-062526.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Milo2011 5 juli, 2011 - 20:31

Är jätte goda till varma mackor oxå=) tack för en super bra blogg..

kram

Svara
Åse 5 juli, 2011 - 21:03

Ohhh gott tips!!

Svara
Ellinor 5 juli, 2011 - 20:03

Superkul att du provade som hamburgebröd för den tanken har slagit mig med men har inte provat ännu 😉 Har tänkt prova som pizzabotten oxå 😉 Kanske hinner du före där med. Håller med dig om att dom verkligen är dom godaste lc frallorna!!!!! Mummma!!!

Kramilikram

Svara
Malin 5 juli, 2011 - 19:09

Kan man göra bröden utan bake pro? Kommer kosta mig skjortan för tillfället. Tycker dessa bröden såg så goda och krispiga ut till skillnad från dina tidigare bröd recept. Hoppas du kan svara

MVH
Malin

Svara
Åse 5 juli, 2011 - 21:05

Jag vet faktiskt inte, bakepro gör ju att brödet blir luftigt och ”brödlikt”

Svara
Jill 5 juli, 2011 - 18:57

Ser väldigt smarrigt ut! 🙂

Svara
Britt-Marie 5 juli, 2011 - 18:42

Ser jättegott ut. Har gjort din tacopaj idag. Supergod.

Ha det bra

Svara
Soulsister 5 juli, 2011 - 18:36

Oh va det där såg gott ut!

Svara

Lämna en kommentar