Äppelpaj

21 januari, 2007

Min kära väninna Cissi tipsade mig om denna efterätt hon svängt ihop så jag var tvungen att prova och räkna ut pointsen på den.

2 portioner á 3.5 pts

4 syrliga äpplen
Hermesetas strö (el Canderel)
Kanel
1 dl havregryn
36 g flytande honung
15 g flytande margarin

Skala, kärna ur och skiva äpplena.
Varva in lite hermesetas strö och kanel emellan lagren i en pajform.
Strö havregrynen ovanpå och ringa margarin och honung över.

In i 225°C i ca 20 minuter eller tills äpplena känns mjuka.
Milda vaniljvisp är gott till!

IMG_1611

Print Friendly, PDF & Email

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Caroline 12 maj, 2007 - 10:33

Mmmm vad gott det ser ut!! Kanske blir efterrätten idag efter din goda pizza 😀

Kramizar

Svara
Pjodden 21 januari, 2007 - 11:28

Och så var min söndags efterrätt räddad 🙂 puss Pia

Svara

Lämna en kommentar