Uppladdat via mobilen

… I buffén idag! Det har jag saknat! (eftersom jag inte äter frukt)

 1. Jordgubbar är inte helt fel, man får verkligen passa på så länge det finns.
  Hoppas att allt går bra för dig, vilket det ser ut att göra och att Ni har en fortsatt skön semester. Själv räknar jag ner, snart bara 4 dagar kvar till semestern i 5 veckor………

  /A-L

 2. Smaskigt!!!
  Måste bara fråga, äter du inte frukt för att du kör low carb eller är det av någon annan anledning?

  Kram
  Lena

 3. Hej!!! Har inte tidigare kommenterat på din sida men ackväl följt dig en tid och inspirerats. Har liksom du tidigare år provat VV med gott resultat, skaffat smått o känner mig tung. Är lite försiktig med rädsla för låsta tankar som spökar från tonåren. Har precis börjat med GI kost o blev glad när jag såg vad bra det funkar för dig så nu lever jag på hoppet. Ha en fortsatt trevlig semester o jag fortsätter inspireras av dig.

 4. Gott med gubbar, plockar över 2 liter dagligen här hemma i vårt trädgårdsland. Har blivit lite för många som slunkit ner senaste veckan men å andra sidan är det inte så många veckor om året man får njuta av dem 🙂

  Var på Lidl idag och hittade turkisk (eller var det grekisk?) yoghurt med typ 2,5g kolkydrater/100g och 10,5% fett, oj så glad jag blev!! Varierar mycket, vissa är upp emot 6 kolhydrater ju.

  1. Smiter emellan här…

   Tackar för det här tipset med yoghurten, för det är ju som sagt variation på kolisarna. Vi har en Lidl rätt nära…

   1. Vill då även passa på att tipsa om deras tjocka grillkorvar, 88% kötthalt och runt 2 kolhydrater/100g. Har bara hittat ex. chorizo och bratwurst med hög kötthalt i andra affärer men ville ha en neutral korv med hög kötthalt, och det hade ju Lidl 🙂

 5. Gott, jag sattprecis och var sugen på jordgubbar och vispad grädde men vi har inga gubbar hemma, bara grädde men det går ju det med 🙂

 6. Ja jordgubbar är bäst! skulle kunna leva på det nu alltså! det är sommar!
  Vad härligt att du hittar dina grejer på buffén gumman!

  KRAAAAM

 7. Hej Åse!

  Du ser ju ut att ha det underbart där nere och vilken underbar mat du äter=)

  Vad bra att du tar upp det här med jordgubbar, kan man äta det som lågkolhydratare?
  Jag äälskar jordgubbar, men vet inte hur mycket man kan äta? Äter inte heller frukt just nu, men vill ju gääärna kunna äta dessa underbara bär. Vad säger du ?
  Kram

 8. Älskade ”gubbar”. Du klarar din kosthållning så galant! Äter inte heller frukt längre, och det är lite svårare att avstå i sommarvärmen tycker jag.

 9. ÅÅhh vad härligt ni har det där nere =) Är själv en verklig beundrare av Mallis…..gillar det stället skarpt….

  Måste hålla med det du skrev i summasumarum om att denna kosten funkar väldigt bra, man behöver inte ”jaga” för att äta hela tiden som jag tyckte att man egentligen gjorde med vv, sen tycker ja att deras ”sätt” har varit jätt bra men det här med low carb passar mig finfint med….e faktiskt aldrig godissugen längre, helt otroligt….:)

  Ha nu en fortsatt underbar semester dom sista dagarna o välkomna hem till en strålande svensk sommar…..// Tult

 10. Hej!

  Har precis hittat hit till din sida och läst dina senaste inlägg. Precis som så många andra säger så ger du mycket inspiration! Själv har jag precis erkänt för mig själv och min omgivning att jag är beroende av socker och har nu övergått till att utesluta kolhydrater främst sockret men även andra kolhydratrika livsmedel. Dessutom så vill jag inte ersätta sockret med konstgjorda sötningsmedel. Undrar om du har tips på någon bra receptbok som innehåller detta.

  Ska även gå in på dina tips om recept för att få mer inspiration.

  Tack för att du skriver om din väg framåt!

  1. Hej!

   Vill man inte ersätta sockret med ersättning och ändå ha det sött så kan man ju ersätta med honung etc men då stiger kolhydratvärdet.
   Stevia är annars en sockerersättning som är en naturlig sockerkälla.

   1. Tack!
    Men vart får man tag i Stevia, finns det i en vanlig matbutik?
    Detta är en ny värld för mig så jag har mycket att lära än. Men det är en utmaning som jag är beredd på att ta! =) En utmaning med både upp och nedgångar men denna gången ska jag lyckas även om det tar lite tid! =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..