Alla ♥-ns dag!

14 februari, 2013

Alla hjärtans dag! Firar ni? Jag måste erkänna att jag som sagt känner mig som något katten släpat in men jag vill fira lite extra i kväll och tänkte skrapa ihop något smarrigt.
Något som både barn och vuxna tycker om så jag får gnugga geniknölarna! Jag är dessutom och firar min Saras födelsedag på lördag så kvällen får vara lite lillördag =) Jag funderar på min lövbiffsgratäng som finns med i boken och kanske chokladmousse till efterrätt? Det gillar ju alla!
 
IMG_0103
 
IMG_0174
Foto: Mikael Eriksson Optimal förlag
Eller en god köttbit med rotfrukter kanske? Och något syrligt till efterrätt… citronmousse med granatäpple??
VAD äter ni ikväll??
Måste bara visa min nya skinnjacka som jag fyndade på Ellos! har inte handlat på Ellos på flera år så det var väl dags nu! Min fina vän Anne tipsade på instagram om denna jackan, det var två rabattpriser på jackan (först 10% sedan 50%) så summan blev runt en femhundring! Jag tycker den är jättefin!
IMG_0943
IMG_0944
 
IMG_0947
Snyggt med min pälskrage till
 

Print Friendly, PDF & Email

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar