Uppladdat via mobilen

Vår all Inklusive vecka har börjat idag och jag misstänker att jag nog kommer komma hem med något överflödskilo ändå 😉 Jisses vilken buffé, och så lunch och middag!

 1. Åh så gott det där ser ut!! Och ett glas vin på varje mat-bild, haha 😉 Ja det är riktig semester det! Ska svalka mig med ett glas rosévin ikväll. Har inte druckit det förut men det är ju riktigt gott!

 2. Tack för grattiset i går, gulledej!

  Tycker du är helt otrolig som kör på med din kolhydratslåga kost.. Trots födelsedag. Du är GRYM!

  Själv, så fick jag en FANTASTISK födelsedag. Och jag unnade mig veeeeerkligen i går… Tårta, choklad, middag på ”Bara Vara”.. drinkar.. vin..champagne.. Mmmm… och det började redan i sängen på morgonen, då jag fick nybakad tårta från bageriet. Det kunde jag ju inte motstå.. (även fast jag borde..)

  Och dagen slutade på bästa tänkbara sätt – PATRIK FRIADE! 🙂 (men det är än så länge en liten hemlis… så säg inget till någon…)

  Puss på dig!

 3. Instämmer med övriga att maten ser mycket god ut. Ser fram emot o höra mer om hur du gjort med din kost mm för att minska så bra och vad det var lite mer som du inte tycker funkade med vv. Ha en fortsatt trevlig semester

  Kramar Sandra

  1. Hej!

   Du får läsa i kapp sedan mitten av april, det var då jag körde på 100% med lågkolhydratkost =)
   VV fungerade jätte bra med att minska i vikt men jag var väldigt sötugen hela tiden och det i sig gör att jag har svårt att hålla vikten nere vid målvikt (har ju gjort viktresa med VV några ggr)

   Kram,
   Åse

 4. JISSES så gott det där såg ut, haha! Hade mer än gärna bytt ut min tonfisksallad mot den där tallriken idag, haha! Hoppas att du har det bra. 🙂

 5. Ser så underbart ut! Har tittat på senare inlägg och ni verkar ha det super. Njut sista veckan och var rädd om er. / Ida A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..