Aikas salamigojs

27 maj, 2009

Min fina och duktiga med-low carbare och kusselina Aika tipsade om ngt hon slängt ihop och detta måste ni prova!! Så guuuuuuudagott!!!!!
Så här kommer receptet på hennes goda salamigojs med de måtten/mängderna jag använde ikväll.  😉

4 personer

2 röda lökar
200 g färska champinjoner
100 g salami (jag tar Scans Må gott, gillar inte för mkt feta pluppar)
1 burk fraiche Fetaost och soltorkade tomater (Skånemejerier, Milko)
En skvätt grädde ca 1/2 dl


Salt, peppar, Santa Marias Chili flakes
1 burk kronärtskocksshjärtan (häll ut spadet)
Ca 25 g smör att steka i.

Stek delade champinjoner och klyftad rödlök i smör, krydda.
Lägg i strimlad salami och fraiche grädde, häll sist i kockorna och låt småputtra.

Servera med valfritt tillbehör och njut!!!

0101

0121


 
Nu säljer jag av kläder och accessoarer! Välkommen in till min SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

 
Mina favoritprodukter denna veckan! (annonslänkar)
27 kommentarer
0

Du kanske också gillar

27 kommentarer

Karin 16 augusti, 2009 - 18:03

Helt fantastiskt gott! Tack Åse och Aika! 🙂

Svara
Ulrika F 10 juli, 2009 - 12:56

Gjorde detta igår… Supergott!!! Tack för ett bra tips..
Trevlig helg…

Svara
sofiab 1 juni, 2009 - 08:12

lät ju hur gott som helst!
måste jag verkligen testa någon dag 🙂 Med pasta kanske! mm, perfekt med snabbt och gott!

Svara
Li_Karin 29 maj, 2009 - 16:16

Ja det här receptet blev verkligen jättegott, älskar kronärtskocka :-). Använde de champinjonerna som var lite mörkare, kändes som att det är mer smak i dem än i vanliga ”bleka”. Bra med såna recept som man bara slänger ihop på en kvart!

Svara
webba 29 maj, 2009 - 08:50

Mmmmmmmmm succé! Serverade detta till köttfärsbiffar med lite riven fetaost i. Blev en toppen avslutning på en blåsig och regnig torsdag. Trevlig Helg!

Svara
frulantto 28 maj, 2009 - 21:41

Du minns säkert inte alla dina läsare men jag körde ett ryck VV i vintras inspirerad av dig. -6 kg och jättenöjd. Sen blev det för mycket renovering, lillkillen skulle börja äta mat, tjejen sluta med blöja mm…tja det rann ut i sanden. Efter en vecka på Cypern och sen några dagar hos mamma(=äter mycket, rör på sig lite) så visar vågen åt helt fel håll. Sen har inte knoppen inte riktigt hängt med-när man slutar amma måste man även sluta äta som en ammande kvinna…attans. Men nu har jag klippt och klistrat ihop dina nya recept i ett worddokument. Bara att skriva ut, storhandla och sätta igång att äta sig smal 🙂 Känns skönt att vara peppad!
Du är min iiiddddddddoooooooolllll (ha ha inspirationskälla kanske känns bättre).
Heja dig! och heja mig 😉

Tjing!

Svara
Åse 29 maj, 2009 - 10:36

Tacdk för dina rara rader :)) Lycka till nu ofh berätta hur dte går!!

Ja heja oss!!!

Svara
Åsa 28 maj, 2009 - 20:05

Hejsan du super duktiga =)
Allt ser hur gott som helst ut som du lagar =)
När du äter frukost är det alltid kesella blandningen du äter? eller har du andra tips på någon bra frulle?

Kram från Åsa

Svara
Syster Pia 28 maj, 2009 - 20:01

smarrigt värre!!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.