Äggmuffins med chorizo & soltorkade tomater

24 november, 2011

I dag blev det ytterligare en laddning äggmuffins, denna gången med chorizo och soltorkade tomater. GOTT!! Blir ju som en portionsbit paj utan skal =)

12 stycken

10 ägg
2 dl västerbottensost
1 dl grädde (eller vatten om du äter mejerifritt)
2 chorizo
Strimlade soltorkade tomater
salt, peppar

Skär korven i mindre tunnare bitar och stek. Vispa ihop grädde, ost och ägg och salt, peppar och häll i muffinsformar. Toppa med chorizon och soltorkade tomater. Grädda i 175-200 grader i 20 minuter. Jag höjde den sista stunden till 225 g.

Nu ska jag adeventspynta och sedan fira det med att baka lite mer! =))

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Sofie 24 november, 2011 - 21:13

Åh dessa såg otroligt goda ut!!

Du är så fantastiskt duktig på det här med mat Åse, vill ha allt du bjuder på här haha =)

KRAM

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 24 november, 2011 - 15:59

De måste jag prova. Måste ju passa perfekt i utflyktsväskan. 🙂

Svara
Anita 24 november, 2011 - 14:50

Ser jättegoda ut, är det stora muffinsformar du använder? 🙂

Svara
Åse 24 november, 2011 - 14:55

Nej vanliga :))

Svara
Malin 24 november, 2011 - 14:27

De ser så himla goda ut måste prova 🙂 Har du provat och frysa dom? Är de lika goda tinade då?
Ha de bra!

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.