Hej på er!

Det blev lite radiotystnad från mig! Anledningen är som ni ser att det ser annorlunda ut här på sajten. Jag har nämligen flyttat!
Det finns säkert en del buggar och ni kommer stöta på saker ni saknar och missar men detta kommer bli toppen känner jag! En mycket snabbare design för er och lite mindre rörigt.
Just nu håller jag på att lägga till en del saker som fallit bort och jag har rapporterat till Tech vad som fattas.
felstavat t.ex haha!

Allt nytt tar ett tag att vänja sig vid.
För mig innebär detta en efterklängtad nystart.
Jag är nu tillbaka till min gamla mediabyrå Tailsweep och därmed hos BONNIER och detta kommer bli så bra!
Av olika anledningar så har det inte känts så roligt och motiverade att blogga sista året och jag tror att en del av er märkt att det varit stundtals glest mellan inläggen, inte alls som jag vill ha det.

Mitt mål är att ni from nu kommer få ta del av så mycket mer av mig, min mat, min kunskap, mitt liv, mina resor, hem, inredning, tips & tricks! Lite oftare, lite mer alltså 🙂
Vad tycker ni om det?

Jag hoppas och önskar att ni kommer trivas här och jag hoppas att ni vill ta er lite mer tid att ge mig feedback här på bloggen, ställa frågor, tipsa mig, dela med er av vad ni vill se etc. Älskar era kommentarer och engagemang och jag behöver er!
Utan er och den inspiration och motivation ni ger så överlever inte denna bloggen  ♥️

Jag ligger efter med en massa inlägg och de kommer ramla in under helgen så stay tuned!

KRAM från mig!

 1. Det blir en nystart på alla sätt och vis!

  Jag hänger kvar och ser fram emot inlägg om det som brukar ligga det flesta varmt om hjärtat så fortsätt du i din stil, så gör vi år 2018 magiskt!

 2. Härligt ser framemot fler härliga & inspirerande inlägg ❤️ Har precis startat med lchf igen efter att varit borta från de i några år! O de känns så bra 🙂 du är grym & sluta aldrig med de du gör ❤️

 3. Alla behöver vi lite nystart emellanåt❤.
  Älskar din blogg och din mat. Såklart att jag hänger kvar med spänning🖒.
  Kram

 4. Hej Åse!

  Självklart kommer jag att följa dig, du är bara bäst ❤️
  Ha en bra helg. Kram

 5. Kul och spännande! Du dyker liksom upp lite här och där när jag söker recept eller bara vill läsa och få tips! Kommer följa dig mer…. Gillar dina recept skarpt, blir alltid bra👍😁 Tack och stort varmt lycka till😍/ Ursula

 6. Så kul med lite nytt. Jag hänger också kvar. Följt dig i många år. Gillar din stil, inredning, kläder och inte minst matrecepten.

 7. Hej hej Åse,
  Detta kommer att bliriktigt bra allt du gör är kanon.Jag har varit ute hos dig väldigt lite ett bra arg nu,varit så stressad både inombords och överhuvudtaget sliten i kropp och själ.
  Men jag ska försöka bli som vanligt igen.Kram till dig och gott att du finns kvar.💞🤗

 8. Spännande kommer säkert bli bra.
  Alla bloggar flyttar visst dit.
  Måste vara något som lockar där vet ej vad.

 9. Klart jag hänger kvar, för du har en av de trevligaste bloggarna. Ska försöka bli bättre på att komma med feedback. Din blogg har allt jag söker, som att sitta och bläddra i en härlig månadsblaska med skillnaden att ”din blaska” utkommer betydligt oftare. 😉
  Önskar dig allt gott och lycka till med det nya!
  Kram 💕

 10. Snyggt och stilrent👍 Klart jag hänger kvar och ska försöka skärpa mig och skriva lite kommentarer.
  Kram

 11. Skriver samma till dig som till matplatsen 🤗

  Jättesnyggt och fräscht 👌🏻
  Saknar att den uppdateras av bloglovin.

  Ha en fin helg
  Kram 🌼

 12. Jag hänger med! Har aldrig kommenterat tidigare men har följt dig i flera år. Du är en stor inspiration på många sätt. Har tampas med mat sedan 12 års ålder då jag fick anorexi senare bulimi och tillsist ortorexi. Efter flera år mår jag äntligen bra! Du, och dina recept hjälper mycket på vägen genom att de inspirerar. Önskar dig en underbar helg!

 13. Jag har följt dig i så många år så det är klart jag hänger på… Du är en grym inspirationskälla! Får jag fråga vad du har för jeans?
  Kram 🙂

 14. NYSTART..Härligt😲. Passar mig perfekt😊. Inte för att det varit nåt fel på Din tidigare blogg heller men det här blir härligt spännande❤️ Ser Såå mycket fram mot vår, sommar.. ja allt som 2018 kommer med. Det här kan inte gå fel Åse💪👏💃🏼

 15. Hej😲
  Vet inte om jag klantade till det när jag skulle kommentera så jag provar igen med risk för att det blir dubbelt☺️
  NYSTART🌸 låter härligt! Passar mig perfekt💗 Längtar såå till vår, sommar, värme och allt spännande som 2018 kommer att ge, bl.a. Din blogg😊. Följer den så gärna🌸. Och ska bli bättre på kommentarer. Blir så lätt att man bara tar för givet. Klart du vill veta vad vi tycker o tänker💗 Stor kram till dig Åse, en fantastisk inspiratör💃🏼💪👏

 16. Härligt med ny start! Däremot så verkar de inte funka eller synka på Bloglovin 🙁 Provade att söka om din blogg men de funkade inte heller.. hoppas de löser sig snart så jag inte missar allt för mkt!

 17. Hoppas du kommer att trivas här. Följer mycket få bloggar, men din är så mångsidig, inte bara mat. Uppskattar också din ärlighet om hur du mår, när du slarvar litet med kosten och träningen i perioder. Känns bra och mänskligt, men låter aldrig som gnäll.
  Uppåt och framåt som vi säger här i UK x

 18. Så härligt, den verkar väldigt fräsch och inspirerande🤗Ser fram emot alla tips och idéer och inspiration denna vår och framåt💕👏🏻✨kram

 19. Hej, vad fin bloggen har blivit. Gillar verkligen upplägget 👍🏼.
  Något jag saknar ( eller bara inte har hittat ) är recepten under kategori, lagar jättemycket med dina recept och resultatet blir oftast super. Just nu gör jag dina hampafrallor men med en bas på paleogröt som inte var någon höjdare. Hoppas de blir bättre som bröd 😉.
  Tack för att du orkar dela med dig .
  Hälsningar Stina

  1. Just nu är receptens kategorisering absolut inte optimalt och dessutom syns endast 23 stycken när man klickar sig in på tex kyckling. Jag ligger på tech att ändra snarast! Trist att hampafrallorna inte blev så bra med paleogröten!

   Må gott! 🌸

   1. Hampafrallorna blev super, det var paleogröten som inte var god – men det receptet kom inte från dig 😉.
    Jag hittar ingen kategorisering alls, bara reklampolicyn..

 20. Grattis till din nystart! Väldigt fin och stilren blogg! Har ju följt dig ett tag nu men är lite dålig på att kommentera, men jag ska försöka bli bättre på det!! Fortsätt i den stilen du har gjort, gillar allt du gör!! Kram på dig! 🤓👍👌

 21. Åh så fint! Ja, det behövs något nytt ibland för att vakna till!👍😁
  Jag har varit lite tyst eftersom jag själv försöker att prioritera om och hitta mitt sätt i saker och ting.😉
  Men klart vi får hjälpas åt. Du ger ju så mycket inspiration, så jag ska försöka ge tillbaka!❤
  Kram finaste!

 22. Klart jag hänger på. När vi står där och undrar vad vi ska äta kommer det från gubben kolla hos Åse. Vi kör så många av dina rätter. Det är några år sen vi traggla med VW tänk dina äldsta var säkert bara 2-3 år då. Tajm flajs 😆
  Kram på dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..