31 Maj 2018 – Frågestund!

31 maj, 2018
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore

Sådan feelgood i hela kroppen idag! Sista dagen på FANTASTISKA maj månad!? I morgon är vi inne i JUNI! Kan ni förstå!?

Är det inte fantastiskt just nu?
Juni kommer bjuda på 1 vecka i Lost Angeles (West Hollywood) och vi har de bästa reseguiderna med oss nämligen våra vänner Mats och Magnus Carlsson ❤️ De har lovat massa äventyr och ni får hänga med så klart! Sedan fyller jag 45 år 24 juni! Gaaaaalet! Känner ju mig som 25 😉

Sköna kvällar på uteplatsen – Milo glassar i solen som vanligt hehe 😉

Gungan i gamla äppelträdet har gjort sitt nu, den har rykt men kidsen hänger kvar i repet! Haha

Detta trädet har det klättrats mycket i ska ni veta 💖

Juni anno 2018


Juni anno 2009

Jag hamnade i mitt enormt stora fotoarkiv i datorn – jisses vad jag tagit bilder genom åren! Fanken vad roligt jag haft det! haha! Livet är ju en fest =)
Jag ska bli bättre på att blogga lite mer vardagligt känner jag, jag vill i alla fall inte bara blogga om mat och ge er recept! Vad tycker ni? Berätta gärna! 

Jag har skrotat omkring hemma idag, sitter med korret till nya boken! Längtar tills den släpps! Boken som knyter ihop 9 år med lågkolhydratkost och allt jag lärt mig! Är helt nyförälskad i kosten igen!

Som vanligt så började dagen med min ACV dryck – Collagen, MSM, Glutamin, lime, äppelcidervinäger – det mesta hittar ni hos Bodystore! ( de har massor med kampanjer, nu! Passa på!)

Alltså jag är så mosig idag! Inte riktigt kommit i fatt sömnmässigt och i natt sov jag nästan 7.5 timme men blev snarare mosigare av det!? Varför blir det så?? Det är ju inte som att jag sovit för mycket!

”Robban” håller mig sällskap varje morgon, han kör klockan 8!

Ibland ramlar det in så mycket frågor här om allt möjligt! Hinner inte alltid med att svara men nu är här så lugnt i bloggen så passa på =)
Ska vi köra en frågestund om ni inte försvunnit ut i det vackra vädret!? Kan vara allt från personliga till generella kostfrågor eller frågor om ditten & datten! Men håll det här i bloggen, inte på Facebook 🙂 Om ni har några frågor dvs! Haha! Både jag och bloggen etc är kanske som en öppen bok 😅

KRAM på er!

🌸

27 kommentarer
13

Du kanske också gillar

27 kommentarer

Annica 3 februari, 2019 - 17:38

Hej! Vad är skillnad på msm och kolloidalt silver? Kanske inga likheter alls mellan dessa? Letar vad jag ska ta för kosttillskott eftersom jag har perioral dermatit (utslag kring munnen). Kanske du kan tipsa mig? Har beställt vitamin D, omega 3 och magnesium/zink.
Vänlig hälsning
Annica

Svara
Camilla Lundin 6 juni, 2018 - 10:38

Hejsan!
Undrar lite hur mycket Msm och glutamin du har i din ACV drink!
Mvh Camilla

Svara
Åse 6 juni, 2018 - 10:55

Hej! 1 tsk MSM och 3 tsk glutamin.

Svara
Tania 2 juni, 2018 - 07:45

Tack för en kanonblogg! Undrar om du skulle våga ta din morgondrink om du var gravid? Menar inte på nåt sätt att du ska rekommendera nåt om du inte vet säkert men jag är själv gravid och vill gärna köra med collagen mm men är lite osäker på om jag vågar under en graviditet. Är i v 27. ❤

Svara
Åse 3 juni, 2018 - 10:11

Hej Tania! Asbaolut!! =) Ingen tvekan alls!

Svara
Magdalena 1 juni, 2018 - 23:12

Hej, och tack för din inspirerande blogg och inte minst alla ”life saving” recept! Jag undrar över björksocker/xylitol, har sett att inga av dina sentida recept innehåller det. Beror det på tycke och smak, eller finns det nån hälsomässig anledning?

Svara
Åse 3 juni, 2018 - 10:13

Hej magdalena!

Sötningsmedel är alltid diskutabelt. Jag använder det sparsamt och istället för socker. Björksocker / Xylitol och Erythritol/Stevia är de sötningsmedlen jag själv använder ibland. Hälsomässigt skulle jag vilja påstå att det är bättre än vitt raffinerat socker men inte hälsosamt i sig.

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.