30-50% på Odd Molly och malene Birger!

11 juni, 2017
Samarbete Country Dreams

Nu har Country Dreams startat årets största REA med hela 30-50% på varumärken som Odd Molly, By Malene Birger, Busnel, Hunkydory, Morris Lady mfl.
Skynda Fynda! Först till kvarn!
Sibin Linnebjerg är en favorit och jag har en liknande denna nedan fast i vit som jag brukar bo i om somrarna! På rea nu!! Skärp finns också.

Sixty Days blus Elia Blouse är en sååå fin och skir sommarblus som klär både shorts och jeans!

Känner ni igen shortsen nedan? Jag har dem i jeans också! (HÄR) Äääääääälskar Mos Mosh! Sitter så skönt!


Och dessa Naomi Troks Dyed i rosa är en sommarlöv! Sitter likadant som shortsen och jeansen! Skönt med modeller som sitter likadant. Please varierar så himla mycket i storlek tycker jag fast jag älskar dem.


Padrillos Odd Molly
När jag reser så har jag ofta en liten crossover väska för mobil, läppglans, laddare etc och sedan en större bag. Jag gillar storleken på by Malene Birgers Grinola och lilla Crossy är såååå söt och användbar!
Passa på nu, bra pris!

 

Bianca Short Tunika HÄR

Hoppas ni hittar lite fint!! Happy Söndag!
KRAM!
💕☀️

10 kommentarer
0

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Gabriella 12 juni, 2017 - 10:56

Är kokosolja något som är bra för magen och inflammationer?
Urtekrams kokosolja är den bra?

Svara
Åse 12 juni, 2017 - 10:57

Precis!
Den är bra!

Svara
Gabriella 12 juni, 2017 - 10:53

Tack för svar om mjölken Åse! Men vad är din rekommendation för kokosolja? Läst att man kan komma att behöva introducera den hur sakta bör man gå då? Jag har ulcerös kolit, en tarmsjukdom.. och har hört att kokosolja verkligen kan sätta igång magen och de är ingenting jag behöver :/

Svara
Åse 12 juni, 2017 - 10:54

Du har rätt att introducera långsamt! Börja med någon tsk om dagen kanske tom mindre om magen reagerar! Väl en ekologisk kallpressad, kung markatta har på ica maxi tex!

Svara
Gabriella 12 juni, 2017 - 10:35

Hej! Angående mjölk i kaffet är 1/2-1 dl mellanmjölk i kaffet per dag dumt?
När jag kollar både min vispgrädde 3.0g kolhydrater per 100 och mellanmjölken 3.1g per 100 så är de ju i princip ingen skillnad?
Mvh Gabriella

Svara
Åse 12 juni, 2017 - 10:50

Mjölk har större påverkan på blodsockret än vad grädde har, beror bland annat på att grädde innehåller mer fett som bromsar blodsockerhöjningen. Mjölk ger ett högt insulinsvar, högre än grädde. Mjölk omsätts tom snabbare än vitt bröd!. så undvik mjölk i största mån. Någon 1/2 dl per dag kan jag tycka är OK dock men som sagt ersätt hellre med ngn msk grädde eller ännu hellre kokosolja.

Svara
M 11 juni, 2017 - 16:07

Åh så mycket snyggt! Jag undrar hur du upplever storleken på koftan med skärpet? Jag tycker att det kan vara svårt att beställa från nätet då storlekar varierar så.
Hoppas du har en fin söndag!

Svara
Åse 12 juni, 2017 - 08:15

Hej! Den är normal till rymlig i storlek!

Svara
Lotte 11 juni, 2017 - 14:11

Vilket braigt tips!! Det gillas. Jag letar efter perfekta jeansen då please sitter alldeles för löst på mig, jag hade önskat XXXS men det kanske finns eller så finns det någon av modellerna som sitter lite bättre än det andra. Bara jag som inte hittat…..

Svara
Åse 12 juni, 2017 - 08:16

Hoppas du gillar dem om du köper! 💕

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.