God Fortsättning! ♥

25 december, 2012

Jag ligger här under julklappen från barnen, en värmefilt + min one piece, myyyyyyyyys! Fick en låsning i ryggen (vid skulderbladen) så det känns som knivar när jag rör nacke och överkropp 🙁 Har legat och ojat och ajat hela natten.
Hade ni en bra julafton? Det hade vi!! Vi firade jul själva i år och på kvällen kom lillasyster med familj, i morgon ska vi vara allihopa hemma hos mamma ♥
I helgen och igår åt jag precis vad jag ville (inga mängder) men i dag är det tillbaka till LCHF, sockersuget kommer sakta krypandes nu känner jag så då är det dags att äta striktare igen.

Gooood juldagsfrukost

En efterlängtad DKNY väska låg i paketet!

Vi skålade in våra kvällsgäster med Daniels och mitt absoluta favvobubbel nämligen Alexandre Bonnet! Bra och prisvärt och finns i liten butelj också om man bara vill ha vars ett litet glas.

Jag gjorde en fantastiskt god fikonmarmelad som det kommer recept på!


Ha nu en skön juldag! Det blir soffhäng här för hela slanten!! =)

Print Friendly, PDF & Email

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Jessica 30 december, 2012 - 14:59

Var kommer ditt fina porslin ifrån? Underbart fina tallrikar. Känns som jag letat runt i halva skåne efter nytt men inget faller mig i smaken men dina var fina.
Kram och gott nytt år.

Svara
Åse 56kilo 4 januari, 2013 - 15:54

De är från Mateus! =)

Svara
Ingegerd 25 december, 2012 - 23:52

Ja sockersuget kommer fort tyvärr men det är svårt att stå emot på julen:-) Nu är det bara att ta sig tillbaka på banan igen.

Svara
Victoria 25 december, 2012 - 16:31

Tack för härligt sällskap i Götet, ni är bäst <3
Puss och kram!

Svara
Åse 56kilo 25 december, 2012 - 17:00

Ni med!! ❤ Pussar

Svara
amandanton 25 december, 2012 - 15:03

Låter som en lugn och skön jul. Ligger också här i soffan med datorn i famnen och en elektrisk filt på kroppen som jag fick i julklapp. Hur gott som helst. Hoppas det onda i ryggen släpper snarast.
Kram jessica/kungsbacka

Svara

Lämna en kommentar