+ 2 kg!

18 augusti, 2010

Ja det blev summan av kardemumman efter 1 veckas gottande på Rhodos! Dock tycker jag faktiskt att det var värt det! Det var skönt att släppa på alla ”vet bättre än att äta så här”, så nu är det svångremmen på och jag kör ren kur Cambridge nu för att snabbt komma tillbaka till ursprungsvikt! Blir ett avbrott på lördag då, då jag ska på grisfest (40 årskalas).
Sedan återgår jag till en mer GI kost som vanligt! Om det blir ProPoints eller jag kör på Sunt förnuft vet jag inte än, jag tycker ju iofs det är roligt med VV!
Jag ligger fortfarande lågt här på 56kilo, men kommer igen med massa recept senare i september!

31 kommentarer
0

Du kanske också gillar

31 kommentarer

Anita 1 september, 2010 - 18:16

Hej Åse! Jag har legat på sjukhuset i Linköping och opereras i huvudet. Hade ett anerysm. Blev sjuk när jag och Linnea (mitt syskonbarn- 13 år) var i Egypten. Vi fick åka SOS plan hem till Linköping och sedan blev jag opererad. Jag har lapp för ena ögat, är ljuskänslig, men annars har jag klarat mig bra. Är lite lomhörd på mina öron, så det har slagit sig på balansen, jag går med rullator. Men hoppas att jag ska slippa den snart. :-))

Svara
Åse 2 september, 2010 - 11:59

Men så hemskt Anita! Måste varit en jobbig upplevelse!
Hoppas att du snart är på benen ordentligt! Happy Recovering!!

STORA Kramen!!!

Svara
Vera 22 augusti, 2010 - 00:54

Jag är lite nyfiken på cambridge ren kur; pallar man med att bara leva på shakes? Är det gott? Lycka till 😀

Svara
Åse 22 augusti, 2010 - 14:02

Jag kör kombinerad kur nu så det innebär att jag kör ren kur men äter lågkolhydratkost när situation eller lusten vill så och det går jättebra och ger snabbt resultat!

Svara
Jempa 21 augusti, 2010 - 14:05

Du har säkert redan tappat några kilon vid detta laget 😉 Så duktig som du e!! Sjäv har jag inte gått upp så mycket under bulgarien veckan, men jag smyger uppåt hela tiden, förstår att det är meningen men att bebben växer ;)Men min kropp har nog anammat det mer än den ska! 😉 har lätt för att ta mig oxå! E bara i 16:e veckan å redan gått upp 10, så jag hoppas det stannar nu ett ta iaf! 🙂 Kramar!

Svara
Åse 22 augusti, 2010 - 14:03

Så spännande! Så länge du äter bra mat och inte massa godis och snabbmat så går du upp så mkt som din kropp vill =)

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.